Pagina's

dinsdag 30 oktober 2018

Magical!

Hoi dames,
Omdat ik de schets bij 2 Sisters on the blog zo mooi vind, gaat deze nog een keer in de herhaling. Het is weer een winterkaart maar dan niet zo 'echt' winters. Met de tekst verwijs ik naar de winter, die vind ik toch wel magisch en zeker als er sneeuw ligt. Oké, misschien een beetje vergezocht, ik vind het gewoon een gave tekst 😁. De tekst is trouwens een digi van Bugaboo en hoort bij de Unicorn. Die moet ik toch ook echt eens gaan gebruiken..🤔, zo leuk!


Deze kaart gaat dus als tweede inzending naar:
2 Sisters on the blog: schets
De Egel: prominente tekst
Creative Sketchy girls: winter, geen Kerst

De herfst doet goed z'n best zich te laten zien, kaarsjes maar aan en dan kruip ik lekker op de bank. Misschien kom ik nog even bij jullie langs! Groetjes Ela

zondag 28 oktober 2018

Blijf lekker binnen

Hallo blogsters,
Daar ben ik weer met een winterse kaart. Dank voor de reacties op mijn vorige. Op deze kaart de schets van Cheerful Sketches in de herhaling. De vorige was niet helemaal volgens schets vond ik dus heb ik er nog maar eentje gemaakt.

Het prachtige papier is van Maja en StudioLight, afbeelding MD Forest Animals VK9563, sneeuwvlokken CR1335 en tekst. IJsrand is van Joy! 
Ik heb nog wat extra pailletjes opgepakt. 

Met deze kaart doe ik mee bij:
Cheerful Sketches
Creative Sketchy girls: winter, geen Kerst

Wat vinden jullie van deze winterkaart? Fijne avond nog, morgenochtend weer wat eerder licht door het uurtje terug. Kan ik iets beter wakker worden hoop ik... Fijne avond! Groetjes Ela

zaterdag 27 oktober 2018

Winter

Hey dames,

Gelukkig kan ik jullie melden dat het een stuk beter gaat met mijn enkel. Nog een beetje dik en soms pijnlijk dus oppassen met onverwachte bewegingen, maar ik merk dat ik er niet mee zo bij stil sta als ik loop. Dat gaat dus de goede kant op!

Het wordt een stuk kouder dus daarom heb ik er maar een winterkaart in gegooid met de schets van 2 sisters on the blog. Stond al een tijdje op mijn lijstje, vind dit namelijk een mooie schets. En ik wilde graag dit papier van Maja gebruiken, ideaal voor zo'n schets omdat alles zo mooi bij elkaar past.

Materialen MD: CR1360, CR1335, CR1202, CR1335, LR0388, LR0437, Tiny IT573

Met deze kaart doe ik mee bij:
2 Sisters on the blog: schets
Creatieve Sketchy girls: winter, geen Kerst
Love to craft: oktober -anything-goes

Wat vinden jullie van mijn winterse kaart? Een fijn weekend verder en tot snel maar weer! Groetjes Ela

woensdag 24 oktober 2018

Happiness...

Hey blogsters,
Bedankt voor jullie reacties op mijn vorige post en de beterschapswensen, heel lief. Daar schreef ik nog dat het beter gaat met mijn enkel maar echt lekker voelt het nog niet. Het is soms net of er duizenden speldenprikjes in mijn voet zitten, maar dat zal ook nog wel door de zwelling komen. Lopen zonder schoenen gaat nog het best maar je kunt moeilijk op sokken lopen op je werk... Ik ben vooral ongeduldig door dit ongemak maar er zijn natuurlijk veel ergere dingen (dat weet ik zelf heel goed), dus sorry voor mijn gezeur! Iets leukers nu dan maar, mijn kaartje, wederom in herfstsfeer:

Materialen Marianne Design: 
Basic shapes CR1360, CR1415 randmal, LR0454 ronde mal onder de CR1360, afbeelding Tiny IR579, DP Peach&Mint PB7047 en tekst CS0895. De centale tekst is een rub-on van Action.

Ik heb de schets gebruikt van Cheerful Sketches al zag ik later dat die 3 elementen elkaar overlappen en ik heb ze naast elkaar geplaatst. Nou ja, misschien mag dit ook. Het leek me een leuk idee om de afbeeldingen van Tiny als achtergrond te gebruiken. Wat vinden jullie? Ik stuur deze kaart in bij:
Marianne Design: zwart en oranje
De Egel: grote tekst centraal
Cheerful Sketches
Love to scrap: Fall

Nog een fijne dag en tot snel! Groetjes Ela

dinsdag 23 oktober 2018

Nog steeds herfst!

Hallo dames,

Voor het DT werk voor Dora heb ik deze kaart gemaakt:

 
 
De digi kun je hier vinden en dan zie je ook gelijk wat de andere dames van het DT hebben gemaakt, prachtige kaarten!
 
 
Met deze kaart doe ik mee bij:

Love to Scrap: Fall
Love to Craft: Anything goes
Scrapping4fun: Autumn
Addicted to stamps: Autumn colours
Stamping sensations: Autumn colours

Gelukkig is mijn enkel aan de beterende hand. De zwelling neemt af maar mijn voet is tot aan mijn tenen blauw. Daar heb ik gelukkig geen pijn aan, alleen rond de enkel en ook dat is te doen. Lopen gaat goed, al merk ik dat ik wel heel voorzichtig ben. Tijd…

Dat was ie weer voor vandaag, tot de volgende kaart! Groetjes Ela

zaterdag 20 oktober 2018

Circles at Crafty Friends Challenge! #95

Hallo dames,

Daar ben ik weer met een kaartje voor de nieuwe challenge bij Crafty Friends Challenge blog. Thema deze keer is circles/cirkels. Van onze sponsor heb ik deze eekhoorn gebruikt squirrel-with-ladybird. Lief is ie toch?


Onze sponsor is Lee H Illustrations


De prijs: 2 digi's naar keuze uit Lee's on-line winkel. En daar kun je echt iets leuks vinden hoor!

Met deze kaart doe ik mee bij:
Stamping Sensations: Autumn colours
Addicted to stamps: Autumn colours
Love to scrap: Fall
Love to craft: Anything goes
4 Seasons swap: dieren

Op onze laatste dag in Krakau lopen we langs de villa van Oskar Schindler, je weet wel, van de film Schindler's list. Daar mis ik een laag stoepje, klap mijn enkel dubbel en lig op mijn knieën. En nee, ik liep niet op hakken, goede sneakers aan deze dagen want we hebben heel veel gelopen. Ik kijk ook altijd goed uit waar ik loop (echt!) en ben nog nooit op de grond beland. Mijn man struikelt regelmatig over stoepjes, tegeltjes etc., maar valt dan net niet, we doen er altijd lacherig over, juist omdat het altijd goed gaat. Maar nu was ik dus aan de beurt, lig dus misselijk te wezen van de pijn met een kapotte knie op de grond naast de villa van Oskar Schindler. Even bijkomen en weer verder, we moesten tenslotte die dag ook weer met het vliegtuig terug. Gelukkig is het openbaar vervoer in Krakau prima en konden we met de tram terug naar het hotel (vlak bij de tram/bushaltes) om vervolgens de bus te nemen naar het vliegveld. En nu, ja, voetje omhoog, is inmiddels bont en blauw, maar hopelijk met een paar dagen weer wat beter. Hardlopen maar weer uitgesteld (wilde vrijdag weer eens proberen na mijn rugproblemen) en ook de sportschool maar even laten voor wat het is. Dus...lekker aan de freubel dan maar, geduld hebben en rustig aan doen ...had ik al verteld dat ik daar niet zo goed in ben? ;)

Groetjes Ela

vrijdag 19 oktober 2018

Boo!

Hallo blogsters,
Na een paar dagen Krakau (daarover straks meer) ben ik nog voor dit kaartje gaan zitten. Ik wil graag nog meedoen bij De Egel waar ze een schets vragen met borduur. Dus een malletje erbij gepakt, geprikt en geborduurd. Leuk weer eens al kost het wel wat meer tijd.


Het achtergrondje achter de afbeelding van Bugaboo heb ik zelf gemaakt. Lekker gekliederd met een masking mal van Dutch Doobadoo. Vind het aardig gelukt al zeg ik het zelf :) De pompoen, mais en het blad zijn van Marianne Design. Twee spiekende oogjes en klaar!
Deze kaart stuur ik naar:
De Egel: schets met borduur
Ally's Angels: spooky
Stamping Sensations: Autumn colours
Love to scraps: Fall
Do Al(l) Kreatives: Eigene Hintergrund
Addicted to stamps: Autumn colours

Krakau is een echte aanrader, prachtige stad. De aardige mensen, mooie gebouwen en goede sfeer maakten een hoop goed na het bezoeken van de kampen Auschwitz en Birkenau, zo'n 90 autominuten verderop. Indrukwekkend en nog steeds moeilijk te bevatten wat zich daar heeft afgespeeld. Laten we hopen dat het nooit meer werkelijkheid wordt.

Groetjes Ela

zaterdag 13 oktober 2018

Welcome Baby girl

Hey dames,

Zo, na anderhalve week is mijn rug weer zoals het moet zijn. Zeker 3/4 dagen krom gelopen. Vorige week vrijdag voorzichtig gaan sporten, alleen lopen en fietsen. In de tussentijd gewoon naar werk blijven fietsen, dat ging gelukkig prima. Alleen lopen en lang zitten/staan/opstaan was lastig. Maandagavond naar concert geweest en zelfs voorzichtig staan swingen! En ineens, afgelopen vrijdagmiddag tijdens een wandelingetje dacht ik dat er iets terugschoot in mijn rug en nu kan ik alles weer! Wonderlijk!  Net of ik me een week lang heb lopen aanstellen, haha! Maar ik ben er blij mee, want wat ben je dan beperkt. En nu op mijn hoede zijn.. rustig opbouwen. Jullie bedankt voor de beterschapswensen!

In de tussentijd wel wat kaartjes gemaakt, dit is er eentje van:Alle materialen van Marianne Design:
DP PK9150, wegwijzer LR0535, veertjes CR1412, basic shape CR1360, stempel Eline's cute animals.

Ben benieuwd wat jullie van mijn drieluik vinden! Met deze kaart doe ik mee bij:
Marianne design: drieluik
4 season swap: dieren
Love to craft: anything goes

Geniet nog van het zonnetje en tot snel! Groetjes Ela

dinsdag 2 oktober 2018

De blaadjes vallen

Hallo allemaal,

Herfst op mijn kaart, heerlijk met de vallende blaadjes, mooie kleuren en herfstgeuren. De gnome is er happy mee, hij vermaakt zich prima!

Alle materialen zijn van Marianne Design: knipvel HK1703, Craftables CR1420, CR1336, CR1423, DP Just for men PK9129, Mask Stencil PS8014 en stempels PL1516.

Met deze kaart doe ik mee bij:
Marianne Design: geen vierkant, rond, rechthoek
Love to scrap: Fall
Love to craft: anything goes
Knutsels en kadootjes: falling leaves
Scrapping4fun: anything goes

Een beetje pech heb ik vandaag, loop de hele dag al krom door pijn in mijn onderrug. Vanochtend is het er ingeschoten, nooit gehad. Gelukkig gaat zitten en fietsen wel goed, het lopen is het vervelendst. Even rustig aan dus en hopen dat het snel over is want rustig aandoen is niet echt mijn ding😊.

Jullie gezellige berichtjes lees ik weer graag, hedankt daarvoor!maandag 1 oktober 2018

Nieuwe challenge The Sketchy Challenges!

Hallo allemaal,

Een nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges! Deze keer werken we met een schets en verder ben je vrij om te maken wat je wilt. Ik heb een digi van Bugaboo ingekleurd en een verjaardagskaart mee gemaakt:

En dit is de schets die Marieke voor ons heeft getekend:


Onze sponsor deze maand:
De winnaar krijgt een mooi pakket met crafting goodies!  

Lekker meedoen dus en kijk voor meer inspiratie op het blog van The Sketchy Challenges!

Met deze kaart doe ik mee bij:
 
Dat is het eventjes voor nu, een fijne dag en tot de volgende kaart! Groetjes Ela