Pagina's

woensdag 26 mei 2021

DT Penny's paper challenges #497

Vandaag dan het nieuwtje, ik mag me aansluiten bij het team van Penny's paper challenges! Omdat Crafty Friends nu toch voor een langere tijd gesloten is, jammer genoeg, vroeg Geesje (ook van Cheerful sketches) mij om haar team te komen versterken. En daar heb ik ja op gezegd. Wel even getwijfeld want hier verwachten ze 2x per maand een bijdrage dus krijg ik het iets drukker ipv rustiger😊. Maar het blijft leuk en een uitdaging om de verschillende digi's in te kleuren. 
 
Vandaag mijn eerste bijdrage:


Ik heb gewerkt met Captain Owen van Paper nest dolls.

De challenge loopt twee weken. Doen jullie lekker mee? 

Groetjes Ela

dinsdag 25 mei 2021

Gefeliciteerd

Vandaag een felicitatiekaart voor een vrouw. Bij 2 Sisters hebben ze een leuke uitdaging voor hun 50e challenge. Het is de bedoeling dat je een van de twee kaartjes van hun eerste challenge lift. Daarbij nog het thema verjaardag vrouw met label. Dit is de mijne:


En dit is de kaart die ik gelift heb:

Het was natuurlijk even puzzelen om de juist de spulletjes bij elkaar te krijgen. Helemaal hetzelfde kan natuurlijk niet, maar ik vind 'm goed gelukt én ze hebben er een deelnemer bij, het loopt nog niet zo hard...

Wat een weertje vandaag weer, pfff. Al schijnt op dit moment het zonnetje, maar er is al een bak regen naar beneden gekomen. Volgende week wordt het beter geloof ik, komt goed uit, dan ben ik een weekje vrij. Willen een aantal keer een dag gaan fietsen, dus kom maar op met dat zonnetje! 

Groetjes Ela


maandag 24 mei 2021

Veldboeketje

Een klein veldboeketje door de brievenbus, hoe leuk is dat. En dan vouwt zich nog een hele verrassing uit als je de kaart opent! 

Materialen Marianne Design: LR0570, LR0484, LR0577, LR0388, LR0357, LR0694, CR1534, CR1415, CR1529 en CS1022. Het papier is uit een blokje van de Action en het hartje is van Joy. 

In de onderste cirkel heb ik ruimte gelaten om een boodschap te schrijven. Ik wilde dit model na lange tijd weer eens maken maar verknipte me in het model, er klopte iets niet. Dus na een paar filmpjes kwam ik erachter. Opnieuw dan maar en het verknipte stuk heb ik nu als voorbeeld bewaard. Soms kun je héél druk zijn met een modelletje 😊. Maar als het dan af is...

Inmiddels ben ik weer iets meer te vinden in mijn hobbyhokje. Het weer is er ook naar, de tuin is te nat, tuinset schoonmaken heeft weinig zin en dat geldt ook voor ramen wassen. En echt fietsweer is het ook niet geweest helaas. 

Zo dadelijk even sporten. Na een week rustig aan vanwege mijn rug, ben ik weer begonnen. Die rug breekt me de laatste tijd vaker op, zou het komen door thuiswerk en minder beweging? Of toch ouderdom🤪...

Fijne dag! Groetjes Ela






zaterdag 15 mei 2021

Wedding: The Sketchy Challenges reminder

Leuk jullie berichtjes over mijn springende kikker te lezen! Vanavond heb ik een trouwkaart voor jullie als reminder voor de challenge bij The Sketchy Challenges die nog tot einde van de maand loopt.

We hebben ook een DT call! Dus als je geïnteresseerd bent, hop dan gauw even naar het blog. Doen jullie weer gezellig mee?

Challenges:

Dat was het weer even voor nu, tot later. Groetjes Ela

donderdag 13 mei 2021

Kikker

Zo, daar heb ik weer eens, tjonge dat is even geleden dat ik wat gepost heb. Tja, dat gaat meestal bij mij zo in het voorjaar, dan ben ik meer buiten in mijn schaarste vrije tijd. Nu had ik de afgelopen weken ook niet veel zin of inspiratie gehad om te bloggen of te freubelen. Dat heb je weleens. Maar toen zag ik de uitdaging bij Mijn Hobbyhonk voorbij komen en dacht ik aan deze kikkerkaart die ik jullie nog niet had laten zien:


 

Ik had zoiets gemaakt voor mijn collega die 50 werd en maakte er dus nog een omdat ik dit model zo leuk vind en de spulletjes vroegen erom. Dit keer springt de kikker uit het gras.
Binnenkort heb ik nieuws en ik heb nieuwe spulletjes thuis gekregen gisteren dus daar moet ik toch door geïnspireerd worden! Maar er liggen ook nog wat klusjes te wachten dus... Ik ga snel aan de slag! Groetjes Ela