Pagina's

zaterdag 31 januari 2015

Candy bij 100 volgers!

Dit bericht blijft bovenaan staan, scroll even naar beneden voor mijn nieuwe posts.

Hallo lieve dames,

Omdat ik het zo gezellig vind jullie reacties op mijn kaarten te lezen, en als dank voor de genomen moeite een berichtje achter te laten, verloot ik bij 100 volgers deze prijs:

 
 
Wil je kans maken op deze mooie theepot van Dutch Doobadoo en de Creatable van Marianne Design?
  • Word dan volger van mijn blog (als je dat nog niet bent en als je dat wel bent, doe je gewoon lekker mee natuurlijk!)
  • laat een berichtje achter op deze post, zo laat je weten dat je mee wilt doen
  • plaats deze Candy op je eigen blog en link terug naar mijn blog
De dames die mee hebben gedaan met de Sinterkerst Candy doen automatisch mee en gaan bij het behalen van 100 volgers in de hoge hoed. Jullie hoeven dus niet te reageren (mag natuurlijk wel). Het zou wel leuk zijn als jullie deze Candy op je eigen blog plaatsten.
 
Doe gezellig mee! Lieve groet, Ela
 

woensdag 28 januari 2015

GefeliciTAART!

Hallo dames,

Gezellig dat jullie mij gevonden hebben Henriëtte en Gelinda! Wat heb ik weer gezellige berichtjes van jullie mogen ontvangen, zo leuk te lezen, grappig was ie ook hè, die kikker!!

Nu dan mijn kaart: Wat hoort er bij een verjaardag? TAART! Deze leuke kaartvorm is van Dutch Doobadoo Card Art, gaaf hè! Ik word er helemaal blij van. Ik heb de vorm overgetrokken op kraft en uitgeknipt. Daarna de binnenmaat overgetrokken op DS en uitgeknipt. Ik heb de taart versierd met amandelen en walnoten en een vlaggenlijn (niet eetbaar!). Maar kijk die Daisy nu eens haar best doen op haar taart, ziet er toch ook fantastisch uit!
Gebruikte materialen:
MD Collectables COL1366, Creatables LR0329 en Daisy 3D knipvel. DS vlaggetjes is van Eline's Fresh Flowers PB7045. De stempels zijn ook van MD PP1403.  
 Zo kun je goed zien dat het een dubbele kaart is, ik heb er een stukje kraft tussengeplakt om de kaart te vormen. De "taartonderzetter" heb ik gemaakt met de nieuwe mal van Joy! (6002/0379), die vond ik op mijn deurmat, gewonnen bij Noor!Design. Zo kan de 'taartkaart' ook echt staan. Ziet er toch smakelijk uit?
 
Ik stuur deze kaart naar:
 
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en wens jullie en fijne avond! Lieve groet, Ela

zondag 25 januari 2015

Nieuwe woning!

Hallo lieve freubelaars,

Kikker heeft een nieuw huisje! Er moet nog wel wat gebeuren maar de klusspulletjes liggen al klaar. Ik wens hem veel succes en kom zeker kijken als het af is!
Kikker heb ik aan de binnenkant geplakt en zijn armpjes naar buiten gestoken alsof hij lijkt te zeggen: "Welkom!" Het huisje is een download van Marianne Design en daar heb ik een dubbele kaart van gemaakt. Verder van Marianne Design: kikker (COL1352), gereedschap (LR0288), klimop (LR0206), hartjeslabel (COL1306), stempel EC01308 en dessin papier (Country Home PK9099). Ik stuur deze naar:
 
Kikker heb ik deze keer wiebeloogjes gegeven en ik heb zelf zaagtanden in de zaag gemaakt. Met LR1201 (bloem) heb ik het doorkijkje gemaakt. Benieuwd wat jullie ervan vinden en weer bedankt voor jullie leuke berichtjes op mijn vorige post en tot de volgende kaart! Lieve groet, Ela

maandag 19 januari 2015

Bird!

Hallo dames,

Even snel een kaartje laten zien want ik wil deze kaart met houten figuurtjes nog snel insturen voor de challenge bij Cards&Scrap. Wist nooit goed wat ik met het oud hollandse dessinpapier moest maar hier vind ik het wel passen. Omdat het papier al druk genoeg is, heb ik de rest lekker rustig gehouden.


DS Marianne Design: Eline's buitenhuis
Hark, schep en tuinsteker: MD COL1346
Hartje: COL1306
IJsrand: Joy! 6002/2021

Ik stuur 'm naar:
cardsandscrap/kaartenuitdaging-227 houten figuurtjes

En dan nog een warm welkom aan mijn nieuwe volger, Wtanxiety. Fijne avond nog en lieve groet, Ela

zaterdag 17 januari 2015

Tijd voor vintage

Hallo allemaal,

Welkom Suzanna, Afke en Irene, leuk dat jullie me gevonden hebben, hopelijk kunnen we elkaar inspireren! 60 volgers inmiddels, gezellig hoor! Na de grappige chocoladedoosjes waar ik trouwens de 1e prijs mee heb gewonnen bij Marianne Design (Joepie!!) weer eens een vintagekaartje van mij volgens schets van Cheerful Sketches. Bij WLVC wilde ze graag deze kleuren zien en stiksteekjes en bij Cards2Create een vintagekaart.
 
Materialen: Vintageplaatje MD VK9538
 LR0234, LR0286 en LR0156
takjes Bille's flourishes 6002/0263 en 0264 Joy!
IJsrand Joy!
Groetjeslabel is van Dutch Doobadoo
 
Ik ga met deze kaart meedoen bij: 
 
Tot snel, lieve groet Ela
 
 
 

woensdag 14 januari 2015

Jarige Don in de hoofdrol!

Hallo allemaal,

Bedankt weer voor de leuke en gezellige berichtjes op mijn vorige post! Ik zal proberen deze week ook bij jullie langs te komen, beetje druk momenteel...Wel even tijd een kaartje te maken met onze Don, hij viert een feestje in de sneeuw en wel zijn verjaardagsfeestje! En bij een feestje horen vlaggetjes...
 
Marianne Design DS 'Wintertime' PK9100 en PK9107 
Hoera COL1348
vlaggetjes LR0329
Ster LR0327
Klimop LR0206
Label CR1254
Don DDS3326
tekststempels COL1348 en COL1314 


voorkant heb ik simpel gehouden, de verrassing zit in de binnenkant! Don heb ik weer lekker ingekleurd maar wel winters gehouden in een van mijn favoriete kleurencombi, bruin met blauw. Ik stuur deze kaart naar:


DonenDaisy/challenge 20 Don in de hoofdrol
http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/2014/12/challenge-17-en-de-uitslag-challenge-16.html
scrapcards/challenge 70 verjaardagskaart met vlaggetjes
anmacreatief/challenge-40 favoriete kleurencombi
hobbynu.nl/verjaardagskaart

Een fijne avond nog en tot snel! Lieve groet, Ela

 zondag 11 januari 2015

Mmmm...chocolate!

Hallo dames,

Een geschenkverpakking voor chocolade, wie wordt daar nou niet blij van? Er kunnen een paar bonbonnetjes in de doosjes, leuk om cadeau te doen of als bedankje na bijvoorbeeld een bruiloft of feestje.

Gebruikte materialen:
Marianne Design DS Eline's Fresh Flowers PB7045
Collectables chocolaatjes en stempel COL1366
Labeltje groen Creatables LR0234
Labeltje blauw Creatables LR0327
Blauwe bloemen JU0903
 
Ik doe met deze doosjes mee bij:
mariannedesign/challenge 120: geschenkverpakking chocolade
 
Een fijne avond nog! Lieve groet, Ela


maandag 5 januari 2015

Agenda

Hallo dames,

Even iets anders tussendoor wat ik toch met jullie wil delen. Ik heb een agenda voor 2015 gekocht bij de HEMA en heb die eventjes opgeleukt. Er zat namelijk een een simpel kaartje in het insteekhoesje als voorkant:

Dit kaartje zat erin..aardig maar beetje saaaaaiiii

 En dit heb ik er van gemaakt:Tadaaa!
Zo heb ik dus mijn eigen freubelagenda...,haha! 2015 heb ik geborduurd en verder alles 'plat' gehouden anders pastte het er niet in.
 
Tot snel maar weer en een fijne dag! Groet, Ela

donderdag 1 januari 2015

Happy New Year!

Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie berichtjes op mijn lantaarncreatie en Marieke, mijn nieuwste volger, hartelijk welkom! Ik wil ik jullie met deze kaart allemaal een heel goed, gezond en creatief 2015 wensen!

Materialen: Marianne Design: DS Country Home PK9099, plaatjes zijn van een downloadvel, Creatables LR0285, LR0116, LR0249, LR0206, LR0257 en LR0327. Gouden berries MD JU0858.
Tekststempel is van Kruidvat. Voor de bingokaart bij WLVC heb ik gebruikt parels, doily en hoekjes.
Ik stuur deze kaart naar:
 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Lieve groet, Ela