Pagina's

vrijdag 25 december 2020

woensdag 23 december 2020

60 jaar!

GerJanne had het over haar buuf die 60 werd en toen moest ik denken aan deze verjaardagsslinger voor mijn collega die 1 december 60 geworden is. Die hadden jullie nog van mij tegoed. Na ontvangst stuurde ze ze gelijk een foto van de opgehangen slinger. Erg leuk als mensen zo blij verrast zijn!

Voor het versturen had ik 'm even aan mijn eigen deur gehangen. Het is helaas niet zo'n goede foto maar ik heb haar hobby's erop verwerkt, zeilen met hun boot, muziek en bloemschikken. En binnenin geschreven dat ze deze keer letterlijk zelf de slingers moest ophangen😄. 

Met deze slinger doe ik mee bij:

Nog twee nachtjes slapen en dan is het weer Kerst. Ik geniet nog meer van muziek in deze tijd, van muziekprogramma's en op de radio. Heerlijk, zeker als je dan weer eens zo'n nummer hoort die je een beetje bent vergeten of die je op de een of andere manier ineens raakt. Voor mij echt aan de Kerstperiode gekoppeld. 

Ik denk dat ik nog wel een keertje langskom voor Kerst, ben trouwens in de ban van het maken van kleine kaartjes, vast voor volgend jaar😊. Heel leuk om te doen en bijna verslavend! Groetjes Ela

vrijdag 18 december 2020

Een (klein) bloemetje

Vandaag even wat anders tussendoor. Twee kleine kaartjes van 10x10 cm met bloemen, dat is de opdracht bij Marianne design.


Materialen van MD: EWK1265 en EWK1264, LR0570, LR0649, LR0650, CR1360 en PB7056. Tekst is van COL1314. 


Toch altijd leuk om te maken die kleine kaartjes! Zo, nog twee dagen werken volgende week en dan vakantie. Maar eerst weekend! Groetjes Ela
woensdag 16 december 2020

Happy X-mas

Nog maar een Kerstkaartje vandaag! Je herkent de schets misschien al wel van De Egel Deze kaart was zo gemaakt, had de kerstballetjes nog uitgestanst liggen, leuk dp en bijna klaar. Trouwens dat werkt wel handig, om al wat uitgestanst te hebben liggen, probeer nu telkens een aantal dingetjes tegelijk te stansen, dan heb je het alvast liggen. Kost wel wat opbergruimte..


Challenges:

En nu dan weer in lockdown. Had een afspraak bij de kapper gisteren, ik dacht dat ik dan goed zou zitten mochten er dinsdagavond tijdens de persconferentie strengere maatregelen komen. Maar helaas was dit naar maandagavond getrokken en dus de komende 5 weken geen kapper. Benieuwd hoe het er dan uitziet 🤭. Maandagmiddag was het heel druk in het dorp, een hele rij voor de Kruidvat, wat bezielt mensen? Ik kan wel snappen dat het allemaal dicht moest gaan. Behalve bij de supermarkt en de sportschool kwam ik eigenlijk nergens, maar toch is het weer even slikken... We maken er maar het beste van en zullen ons wel vermaken met Kerst, misschien een extra spel uit de kast trekken😃. Groetjes Ela


maandag 14 december 2020

Sneeuw

Even niet geblogd, druk bezig geweest met het maken van kaarten 😊. Maar vandaag laat ik jullie een winterse kaart zien die ik gemaakt heb met de klok. 


De sneeuwpoppen zijn in een aardig sneeuwballengevecht geraakt en de oudste van het stel probeert de stoep schoon te houden maar of dat lukt?

Challenges:

Druk met het schrijven van de kerstkaarten, wil ze vandaag op de bus doen. Hebben jullie ze al weg? En van het weekend lekker in de flow gezeten met het maken van de kaartjes, heb zelfs een kleine serie van drie gemaakt, doe ik bijna nooit, eigenlijk heel leuk. Die zal ik jullie nog laten zien (heb nog zoveel te laten zien eigenlijk...). 

Komt wel, een ding tegelijk! Groetjes Ela
vrijdag 4 december 2020

Fijne Kerst

Het is natuurlijk kerstkaarten wat de klok slaat, al heb ik van de week een hele leuke verjaardagsslinger gemaakt voor een collega die 60 werd. Die laat ik later zien. Eerst deze kerstkaart met de schets van 4 Season Swap Challenges.


Challenges:

Zo, bijna weekend! Nog even een bestuursvergadering vanmiddag en dan zit de week er weer op. Gisteren druk geweest met pakketje samenstellen voor onze vrijwilligers. Donderdag hebben we een digitaal eindejaarsfeestje, hopelijk is het pakket op tijd... 

Groetjes Ela

donderdag 3 december 2020

Egel op je kaart

Een egel op je kaart is de uitdaging bij De Egel, hoe leuk is dat! Maar het was voor mij even zoeken naar egeltjes, heb er drie kunnen vinden in mijn voorraad maar twee daarvan zijn herfstplaatjes en ik wil nu liever een Kerstkaart maken. Dus optie 3 werd het! Het patroontje heb ik bij Relinde vandaan. En ik heb wat restje papier van een wat ouder blokje kunnen opmaken. 

Leuk jullie berichtjes te lezen en ik doe mijn best ook bij jullie langs te gaan.  Morgen weer een berichtje van mij. Groetjes Eladinsdag 1 december 2020

The Sketchy Challenges

Vandaag laat ik jullie mijn DT kaart zien voor de uitdaging bij The Sketchy Challenges die vandaag ingaat. Het thema is Kerst en beide teams hebben voorbeelden voor je gemaakt. 

Jullie herkennen de schets denk ik wel, deze was ik dus vergeten te linken bij DCL😊. Dus dan maar als DT werkje voor The Sketchy Challenges.

De Kerstboom hebben we al gekocht, staat nog niet hoor, ik denk dat we 'm zondag binnen zetten. We hadden het vermoeden dat het wel eens hard kan gaan met de verkoop en je wilt toch keuze hebben. Her en der zie ik al bomen staan en buitenverlichting branden. En bij jullie? 

En nog een toppertje bij Creative Sketchy Girls:

Heel leuk!

Morgen lekker vrij en dan nog twee drukke werkdagen te gaan. Hopelijk nog tijd om een kaartje te maken! Groetjes Ela