Pagina's

zaterdag 30 mei 2015

Pink please!

Hallo freubelaars,
Alweer een eindje het weekend in en nog even tijd een kaartje te plaatsen vandaag. Deze variant voor een meisje hadden jullie nog tegoed van mij, een poosje terug heb ik 'm in het blauw gemaakt. Nu heb ik beide varianten klaar voor mijn collega, ben benieuwd wat het wordt!
Ik vind het zo'n leuke modelletje! Ik heb de volgende spulletjes gebruikt: Marianne Design: mal LR0327, COL1348, LR1201, LR0347, afbeelding AK0043, DS Eline's Fresh Flowers B7045, stempel CS0922 en  hartjeshoek Memorybox.
Zo snoezig...
Met deze kaart doe ik mee bij:
Cards2create/geen vierkante kaart
mariannedesigndivas/pink please!
knutselsenkadootjes/challenge-25-monochroom
Mooie tekst...
Dat was ie weer voor deze keer! Morgen wordt regen verwacht, misschien tijd om even lekker te freubelen...! Tot snel en een fijne avond! Lieve groet, Ela

maandag 25 mei 2015

triple time stamping

Hallo dames,
Bedankt voor de leuke reacties op mijn Snoesjeskaart, vandaag even heel iets anders.
Dit vind ik zo'n leuke uitdaging bij Cards&Scrap: triple time Stamping. Niet moeilijk maar wel met een leuk effect. Nu ben ik niet zo van het stempelen maar dit vond ik het proberen waard. Ga voor meer uitleg van deze techniek naar cardsandscrap kaartenuitdaging 236 waar ik ook mijn kaartje plaats.
Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Fijne dag nog vandaag, geniet ervan! Groet Ela


woensdag 20 mei 2015

Snoesje in de tuin

Hallo dames, ook lekker genoten van het lekkere weer en de vrije dagen? Ik wel hoor, heerlijk. Toch ook kans gezien een kaartje te maken en te showen. Volgens schets bij Cheerful Sketches en de bingo bij knutsels en kadootjes is dit mijn kaartje met  het nieuwste knipvel van Snoesje:

Snoesje is natuurlijk van Marianne Design net als de rest van de spulletjes (LR0206, LR0360 en LR0249), behalve het tekstlabeltje, die is van Dutch Doobadoo. Met deze kaart doe ik mee met:
knutselsenkadootjes-bingo: lentegroen-parels-plaatje
cheerfulsketches/challenge 24
Wat vinden jullie ervan? Een fijne avond en lieve groet, Ela

zaterdag 16 mei 2015

vintage tasje

Hallo allemaal,
Wat ben ik toch een bofkont, ik heb nl de 1ste prijs gewonnen bij Marianne Design met mijn Daisy in het veld! En wat voor een prijs, wauw! Ik heb er gelijk 1 van de mallen gebruikt in mijn volgende project, een vintage kadotasje. Met deze gepimpte tas doe ik mee bij:
wlvc.blogspot.nl/alles behalve een kaart
webshop-anmacreatief/alles behalve een kaart
En dit heb ik ervan gemaakt:
Materialen MD: LR0351 (gewonnen), rand LR0343, hoekjes LR0285, afbeelding VK9527, labeltje LR0327 en blaadjes LR0156. Het DS had ik nog liggen. Onder het de afbeelding heb ik ook nog kant gebruikt maar dat is op de foto niet goed te zien geloof ik. Zal later nog eens een betere foto plaatsen. Ben benieuwd naar jullie reacties! Slaap lekker en tot snel, groet Elamaandag 11 mei 2015

Je bent een kanjer

Hallo dames,
Bedankt voor de leuke reacties op mijn 2 Daisy kaarten! Erg leuk om te lezen. Dit keer heb ik Snoesje uit de kast gehaald, deze stoere buitenboy houdt van avontuur.


 Deze kaart stuur ik naarcardsandscrap/kaartenuitdaging-235 en ze willen minimaal 3 sterren op je kaart zien. Dat is wel gelukt denk ik...


En dit is de binnenkant met 3 kadootjes! dit model had ik al gepind en nu dan eens gemaakt, grappig toch? Het DS is van MD Pk9107 en PB7045, net als cardtopper (3DHM0068) en de vlaggetjes LR0329. Het 'kanjer' label is van Dutch Doobadoo.
Hoor graag wat jullie vinden! Fijne avond en groet Ela


donderdag 7 mei 2015

liebster award!

Hallo allemaal,
Rimmie heeft mij genomineerd voor de Liebster award, bedankt Rimmie!

Wat is de Liebster award?
Dat is een virtuele award voor beginnende of kleine bloggers om de persoon achter de blog beter te leren kennen en aan te geven dat je zijn of haar blog echt de moeite waard vindt.

Vraag en antwoord:

Waarom ben je een blog begonnen?
Bij toeval kwam ik op een blog terecht omdat ik een bepaald model kaart zocht en dat leek me ook wel wat. Het meedoen aan challenges vind ik uitdagend en ik vind het leuk inspiratie op te doen bij anderen.

Omschrijf jezelf in 3 woorden
Creatief, sportief en nuchter.

Wat zou je nog graag willen kunnen of leren?
Héél mooi stempels inkleuren en mooie vintagekaarten maken.

Wat voor werk doe je?
(Directie-)secretaresse bij een hele leuke organisatie.
Wat doe je naast bloggen nog meer?
Naast werk, huishouden etc sport ik graag en als er nog wat tijd overblijft vind ik een boek lezen ook heerlijk (vooral bij lekker weer in de tuin). Ik fiets ook graag. 
Op welke creatie van jezelf ben je het meest trots?
Poeh, lastige vraag...om dat van jezelf te zeggen, moet 'm nog maken denk ik, haha! Maar ik ben best trots op een aantal creaties hoor, bijvoorbeeld de trishutterkaart.
Wat staat al heel lang op jouw to do list, maar ben je nog niet aan toe gekomen?
De card-in-a-box!
Wat lees je het liefst op een blog?
Leuke verhaaltjes om een kaart heen en workshops. En op mijn eigen blog vind ik het heerlijk de fijne reacties te lezen.
Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit?
Eerst een rondje hardlopen en dan de hele middag lekker freubelen of bij mooi weer met een boek in de tuin lummelen! In ieder geval dat je de tijd lekker aan jezelf hebt. En de wekker niet te hoeven zetten vind ik ook heerlijk.
Wat is jouw grootste verslaving?
Chocolade, daar kan ik niet van afblijven.
Wat zijn je grootste doelen/dromen?
Het leuk hebben met mijn gezin en een eigen hobbykamer staat hoog op mijn verlanglijstje (dan hoef ik niet telkens mijn rommel op te ruimen, haha!). Het lijkt me ook gaaf een keer aan te kunnen sluiten als DT lid op een van die mooie challengeblogs.
Bij deze nomineer ik:
gelinda omdat ik het supergaaf vind dat zo'n jonge meid verslingerd is aan kaartjes maken en ze hele verrassende creaties maakt (ook in opdracht).
afke omdat zij ook nog niet zo lang blogt en haar blog zeker het bezoeken waard is want ze maakt leuke kaartjes.
marieke Slaats ook zeker de moeite waard eens te bezoeken. Zij maakt kaartjes met grappige stempels.
Ina Twigt kan er ook wat van, erg leuke creaties te zien op haar blog. Lekker divers en mooie vormen.
doris vanwege haar eigen stijl waarin ze haar liefde voor de natuur en voor dieren laat zien.

Het zou leuk zijn als jullie bovenstaande vragen ook willen beantwoorden maar het hoeft niet natuurlijk, dat is aan jullie zelf!
De regels:
Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft en plaatst een link naar zijn of haar blog.
Je beantwoordt de 11 vragen die je hebt gekregen bij de nominatie.
Je nomineert zelf 5 tot 11 andere bloggers en brengt hen op de hoogte.
Je mag zelf niet terug genomineerd worden.

Dit is mijn bedrage, nogmaals bedankt Rimmie! Groet, Ela

woensdag 6 mei 2015

Op een mooie lentedag...

Hallo dames,
Nog een kaartje van Daisy, deze keer de gave en stoere stempel van Daisy op de scooter. Zie ze eens gaan, stoer chickie!
Materialen: stempel Daisy DDS3349, bomenrij LR0355, kader LR0234, boom LR0257, lantaarn COL1330, daisies RB2225, DS PB7045, tekst COL1314 alles van MD. Huisjes en wolken van leanecreatief.


Heerlijk toch, even lekker er op uit, op een mooie lentedag! Met deze kaart doe ik mee bij: mariannedesigndivas/use-stamp-or-decoupage sheet

Wat vinden jullie ervan? Lieve groet Ela
maandag 4 mei 2015

Daisy in het veld

Hallo allemaal,
Een warm welkom alsnog voor Adriana, Angelique en Diny!
Zaterdag heb ik onder andere dit leuke knipvel van Daisy gekocht en het grasje van Marianne Design. Even lekker voor gaan zitten en deze vrolijke kaart gemaakt. Het is een pop-up kaart geworden.
Kijk ze genieten van de vlindertjes om haar heen...
Deze kaart gaat naar: mariannedesign/challenge-128
Materialen van MD:
Ronde mal CR1201, Gras LR0360, Bomen LR0355, Cardtopper DDK3219, DS PB7045, Roos LR0294, Label COL1345, Vlinders CR1267, tekst stempel COL1314.
Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, binnenkort meer!