Pagina's

maandag 29 april 2024

Zonnige lente groetjes

Met een schaapje in de wei is het toch echt lente. Vooral natuurlijk met een pasgeboren lammetje en dat frisse groen.  

Challenges:

Carlins kaartenparadijs: moodboard 

2 Sisters on the blog: boerderijdier

Kreativtanten: kleur groen

Creative Sketchy Girls: schets 

Gelukkig ging deze kaart wel lekker makkelijk, even nagedacht over de afbeelding maar toen ook alles kunnen uitwerken zoals bedacht. En een leuke schets!

Een aantal collega's zijn op vakantie dus hopelijk is het wat rustiger de komende tijd. Fijne avond nog! 

Groetjes Ela 


zondag 28 april 2024

 Deze kaart heb ik een tijdje geleden al gemaakt, toen ik in een heerlijke flow zat 😄. Wees niet bang, de inspiratie komt terug, ik heb vandaag weer een kaartje gemaakt, die laat ik later zien. Ik zag dat deze kaart perfect bij het moodboard van Carlin's kaartenparadijs past.


Challenges:

Vanaf morgen weer een gewone werkweek voor mij. Sommige collega's hebben vrij, dus hopelijk is het dan wat rustiger. Groetjes Ela 

vrijdag 26 april 2024

Doorkijkje

Jullie dachten waarschijnlijk dat er niks meer kwam na mijn piepkuikentje hè! Eindelijk weer gelukt een kaartje te maken. Een doorkijk kaart nog wel. Nu nog eens bij jullie langskomen, het staat allemaal op een laag pitje vrees ik.

De kleuren komen niet helemaal tot zijn recht op de foto helaas...

Challenges: 

knutsels en kadootjes: doorkijkje 

Dutch Card Lovers: moodboard 

Scrapping4fun: a.g.

De kaart moest ook wel uit mijn tenen komen hoor. De basis was er, maar toen... Geen inspiratie. Te druk, moe etc. Maar hier is ie dan, hopelijk volgen er binnenkort weer meer! 

Fijne Koningsnacht en -dag! Groetjes Ela 

maandag 1 april 2024

Piepkuiken

Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn ondeugende Paasaapje. Op 2e Paasdag heb ik een meer passende kaart voor jullie, met een piepkuikentje. Die komt net kijken!Gisteren hebben we buiten de deur van een Paasontbijt genoten en nog een wandeling gemaakt en een terrasje gepakt. Wat was het heerlijk in het zonnetje. Ik hoop dat het vandaag nog een beetje droog wordt... Fijne dag!

Groetjes Ela