Pagina's

vrijdag 17 maart 2023

Even een hart onder de riem

Een vriendin van mij kan wel een hart onder de riem gebruiken en dus maakte ik dit kaartje voor haar. Ze heeft 'm inmiddels ontvangen en was er heel blij mee. 


Challenges:

Wens jullie een fijne dag! Groetjes Ela 

vrijdag 10 maart 2023

Piepkuikens

Bedankt voor jullie reacties op mijn verhuiskaart. Vandaag een kaart met een van de andere spulletjes die ik ook de beurs heb gekocht, een stempelset van Studio Light. Ik maakte er een lentekaartje van.  

Het was weer even puzzelen voor de juiste papiertjes bij elkaar te krijgen, zeker het geel, maar dat is gelukt. Op de beurs heb ik ook nog de mini slimline mal van Marianne Design gekocht (CR1617). Het linkse paneel is de mal helemaal, rechts heb ik 'm 2x ingekort. Ik had nog een embossing stencil met 'kippengaas', die heb ik ook kunnen 'vergroten' zodat het het formaat van de kaart kreeg. 
 

Wat vinden jullie van mijn lente kuikens? Helaas is hier de lente nog ver weg...Fijne avond! 

donderdag 9 maart 2023

Een eigen huis...

Daar ben ik weer eens, time flies! 

Een vakjeskaart heb ik gemaakt, het zou een verhuiskaart kunnen zijn maar heeft nog geen bestemming.

Hij lag al een tijdje bijna klaar maar ik wilde nog wat planten toevoegen. Dus zaterdag op de beurs de plantjes van Marianne Design aangeschaft (en nog wat andere leuke dingetjes, dat komt later wel voorbij). Het lijkt net op gordijntjes op het dp van Pion.

En ik had nog een toppertje die ik nog niet gemeld heb: Knutsels en kadootjes: letter E (eekhoorn).

Eens kijken hoe mijn verkoudheid zich ontwikkelt vandaag. Begin nu te hoesten met lichte keelpijn, elke dag wat anders... 

Fijne dag vandaag! Groetjes Ela