Pagina's

dinsdag 26 februari 2019

De Roos van Dora

Hallo dames,

Bedankt voor jullie reactie op mijn vorige post en vooral bedankt voor jullie medeleven. Helaas komen we er allemaal een keer voor te staan maar allebei binnen een half jaar is wel heftig. Maar goed, het is wat het is.

Deze kaart heb ik gemaakt met de digi van Dora. Er is trouwens een plekje vrij gekomen in ons team, misschien iets voor jou?

Ik heb de schets weer gebruikt van Cheerful Sketches en ik doe ook mee bij Dutch card lovers: geen tekst Stamping Sensation: all Bright and beautiful.

Groetjes! Ela

zondag 24 februari 2019

Voorjaar

Hallo dames,
Heerlijk voorjaars weertje is het, zalig! Ik heb een bijpassende kaart aan jullie te laten zien. Zo'n kaartje had een kennisje van mij gekregen en ik móest 'm namaken!



Het is een soort van harmonica kaartje, zo leuk! De kleuren zijn volgens het kleurenwiel bij Knutsels en Kadootjes, Volgens mij heb ik het nu wel goed gedaan 😉. Het vrolijke papier is van Lemon Craft, "Every Day Spring" en verder is alles van Marianne Design.
Deze kaart gaat ook naar:
2 Sisters on the blog: meer dan 1 vouw
Love to Craft: Anything Goes
Love to Scrap: Anything Goes
Ally's Angels: Anything Goes
4 season swap: alles is liefde

Veel gebeurd de laatste maanden. Mijn schoonvader is begin februari overleden aan die vreselijke (uitgezaaide) ziekte K. Dus een tijd van zorgen, regelen etc. Er is nog genoeg te regelen en te doen maar het heerlijke zonnetje helpt enorm. Dan ziet alles er toch nét wat beter uit. Hoop ook weer wat meer tijd te kunnen maken om te bloggen en bij jullie langs te komen. Voor nu ga ik nog even naar buiten en wens jullie nog een fijne zondag! Groetjes Ela

dinsdag 19 februari 2019

Day & Night

Hallo dames,
Even snel nog mijn deurhanger aan jullie laten zien. Wilde heel graag nog meedoen aan de challenge bij de Egel.


Day
Bij toeval had ik een soort maantje uitgestanst, en zo kwam ik op het idee om er een dag- en een nachtzijde van te maken.
Night
 Het mooie DP is van Pion. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik kom binnenkort weer bij jullie langs. Groetjes Ela

vrijdag 15 februari 2019

Alles is liefde: reminder The Sketchy Challenges #150

Hey dames,

Bij The Sketchy Challenges loopt nog de Challenges Love/Valentine's day. Zelf doe ik niks aan Valentine's day maar hartjes kunnen altijd toch? Dit is mijn reminderkaart:



Er lagen nog wat hartjes op mijn bureau en toen kreeg ik het idee ze in een mandje te stoppen. Het DP is van Maja, hoekmal Memory box, mandje MD. Deze kaart stuur ik naar:
Cheerful Sketches, 4 Seasons swap challenge: alles is liefdeAlly's Angels: anything goes

Jullie hebben nog tot eind van de maand om mee te doen! Er is weer een leuke prijs te winnen. Groetjes Ela



woensdag 13 februari 2019

Get well soon!

Hallo dames,
Vandaag laat jullie een beterschapskaart zien. Ik heb het leuke stencil van Marleen gebruikt, de appel. Zo leuk voor een beterschapskaart. En het leek me nog leuker als de aapjes bloemen en fruit meebrengen voor de zieke!


Gebruikt van Marianne Design:
PS8013, LR0512, COL1399, LR0295 en CS0895.

Ik vind 'm zelf super leuk geworden! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Deze kaart gaat naar: Marianne Design: Eline's dieren, Ally's Angels: anything goes, Love to Scrap: Anything Goes, Love to Craft: Anything Goes.

Voor ons waren de afgelopen maanden hectisch, daarover later meer. Nu eerst mijn kaartje linken bij MD! Groetjes Ela

zaterdag 9 februari 2019