Pagina's

dinsdag 21 februari 2023

Een bloemetje in blauw en groen

Mooie kleurencombinatie vind ik. Ik had al een tijdje dit borduurseltje liggen en nu eindelijk gebruikt. 
Het blauwe dp is van een oud blokje van Marianne Design en ik heb een hele tijd gezocht naar het bijpassende groene dp, het was het telkens net niet  of de kleur, of te weinig of het dessin, je kent het vast wel. Eindelijk gevonden in het pakketje van Craft Emotions Botanical Summer. Wat kan een mens dan blij zijn met de juiste match.

zondag 19 februari 2023

Drieluik met borduur

Mijn paard staat even in de gang (carnaval, snap je em?), vandaag weer een drieluik, dezelfde vorm als de vorige maar dan andersom. Zo hoort ie eigenlijk maar de vorige keer had ik het dp verkeerd om geplakt... De borduurde hartjes heb ik gewoon zelf bedacht. Achtergrond met een stencil van Marianne Design gemaakten nog wat uitgestanste rondjes uit de stans van Studio Light gebruikt. Waarom weggooien?


Challenges:

Bij ons is het dus carnaval. Niet dat ik het nog vier hoor maar vroeger wel. Hier tussen de rivieren is het niet zo'n dolle boel als in sommige delen van het land, maar er wordt wel van alles georganiseerd. Vanmiddag de optocht gekeken, dat was nou niet om over naar huis te schrijven. En ik mag het zeggen, vroeger bouwden we hele wagens met de buurt en later heb ik ook een aantal keren in een loopgroep meegedaan. Maar er is weinig animo voor denk ik. Wel jammer. Maar goed, het is wat het is, er gaat ook een hoop tijd in zitten. 

Mocht je nog gaan hossen, veel plezier! 

Fijne avond, groetjes Ela 



woensdag 15 februari 2023

Gastdesigner bij DAK

Bij Do al(l) Kreatives mocht ik gastdesigner zijn voor de reminder van challenge #74 Paard en cirkels. Dit is mijn bijdrage met een digi van Doortjes digis:

Voor de paardenliefhebbers een heerlijke uitdaging, zijn zulke mooie dieren vind ik persoonlijk. Jullie doen toch mee?

Challenges:

Ally's Angels

Scrapping4fun: 220-anything-goes

Stamping sensations: february

unicornchallenge: 84-birthday


Groetjes Ela 

donderdag 9 februari 2023

Drieluik in drie kleuren

Zo, alweer ruim een week voorbij, tijd voor een kaartje! Een drieluik in rood, roze en oranje. Het dp van Marianne Design heeft ook hartjes, lastig te zien op de foto. 


Bijna weekend, ben eraan toe. Gisteren op mijn vrije dag wel lekker genoten van het heerlijke weer. Het lijkt alsof het voorjaar voor de deur staat en de vogels zijn ook al zo druk! Ik word er vrolijk van. 

Groetjes Ela