Pagina's

dinsdag 23 juni 2020

Lavendel en vlinders

Na een aantal mannenkaarten een heerlijke lavendelkaart. Bij mij in de tuin staan twee struiken en die geuren nu zo heerlijk! Je zou het met de kaart meesturen, dan is het helemaal compleet.

Het kaartmodel heb ik bij een blogster gezien maar ik weet eigenlijk niet meer wie het is! Ze had er een mannenkaart mee gemaakt en ik wilde nog eens spieken maar kon het niet meer vinden. Had ik natuurlijk even moeten opschrijven... Dus als iemand zich herkent in bovenstaande dan hoor ik het graag, kan ik je nog even linken en de credits geven😉.

Challenges:

De komende dagen wordt het nog warmer, tijd om te freubelen in mijn koele kamertje misschien?

Groetjes Ela

vrijdag 19 juni 2020

These shoes

Nog even een mannenkaart voor jullie. Ik wilde nog graag aan de slag met de schets van de Egel en elke keer denk ik dat ik nog tijd genoeg heb, maar dan is het alweer bijna sluitingstijd van de challenge. Het is me toch gelukt nog een kaartje te maken met de schets en droog embossing:
De tekst heb ik nog even achterwege gelaten, dan kan ik nog de gelegenheid bepalen. Het vellum heb ik geëmbost met stencil van MD. Eigenlijk zijn alle producten van Marianne Design.. 😊.

Challenges:

Vandaag nog een drukke werkdag voor de boeg en dan is het alweer weekend. Ook weer aan het werk maar dan de tuin. Het wordt mooi weer dus geen straf om lekker buiten bezig te zijn. Fijne dag verder! Groetjes Ela 

maandag 15 juni 2020

Reminder The Sketchy Challenges #164

En zo gaat er ruim een week voorbij sinds mijn laatste post! Waar blijft de tijd? Vandaag in ieder geval een reminder voor jullie op het blog The Sketchy Challenges.
We hebben een schets voor jullie en ik heb er een stoere mannen-/jongenskaart mee gemaakt.


Dit is de schets:

Ik zie nu pas, nu ik de schets eronder zet, dat ik twee hoekjes teveel heb gemaakt 😱. Ze zitten muurvast en met geen mogelijkheid meer te verwijderen. Nou ja, de ene hoek zit onder de schoen en de ander onder het label dus die vallen niet zo op gelukkig. Niet echt een voorbeeld hoe het moet, jullie kunnen beter naar de schets kijken 😊.

Challenges:

Druk aan het werk deze weken, de tijd vliegt om zo. Maar prima hoor, liever wat drukker, anders schuif je alles maar voor je uit. En we sporten nog steeds lekker buiten, heerlijk. De groepslessen blijven ook na 1 juli buiten en daar ben ik blij mee. Ik deed voorheen eigenlijk maar 1 groepslesje en dan nog twee keer vrij trainen. Dan hoefde ik niet perse op tijd enzo. Maar nu moet je toch inschrijven, ook om vrij te sporten en de faciliteiten op het dak zijn nog beperkt, dus ben ik groepslessen gaan doen. En dat bevalt tot nu toe prima. Ik heb me vanavond weer heerlijk uitgesloofd! Groetjes Ela

zaterdag 6 juni 2020

Gastdesigner Marianne Design

Oohh! Ben ik helemaal vergeten mijn kaart als gastdesigner bij Marianne Design te posten! Jullie hebben 'm vast wel gezien op het blog. Het thema is cijfers en letters. Ik dacht een stoere kaart voor een 18 jarige vriend van mijn zoon.


Donderdag ben ik naar het werk gegaan en dacht nog 'niet vergeten als ik thuiskom'. Maar het liep allemaal even anders die avond. Een tante van mij belde 's middags dat haar zus (en ook mijn tante) was overleden. Omdat ik op het werk was kon ik niet even naar haar toe (ze is alleen) en daarom besloot ik om 's avonds nog even bij haar langs te gaan. Kon ze even van haar afpraten. Het is niet niks zo'n bericht te krijgen in deze tijd. Dus vandaar dat ik het glad vergeten was, sorry!

Gebruikte materialen: DP PB7054, PK9129, PK9120, COL1405, COL1482, LR0607, CR1417 en DF3437. 

Challenges: 

Groetjes Ela

Challenge #137 bij Crafty Friends

Vandaag start de nieuwe uitdaging bij Crafty Friends. Deze keer hebben we het thema alles mag/anything goes. Ik heb deze thee of koffie kopjes ingekleurd van onze sponsor...
Ik ben niet echt tevreden met mijn bijdrage maar had geen tijd om het over te doen. Mijn kleurwerk liep een beetje door en ik had een beetje spijt van de gifgroene kleur. Maar goed, het is wat het is! In ieder geval voor jullie geen reden om niet mee te doen, je hebt de kans tot 19 juni!

Onze sponsor voor deze uitdaging:


Prize - One lucky winner will receive 3 digital stamps of their choice 
from the Etsy store.

Challenges:

En toen was het weer weekend! Even wennen aan het weer na zoveel zonnige dagen maar dan kunnen we binnen weer eens aan de slag, toch? En de hobbykamer opzoeken.... Fijn weekend! Groetjes Ela

maandag 1 juni 2020

Zonsondergang

Een mooie zonsondergang vanaf het strand vandaag voor jullie. Is het geen plaatje?

Ik liet me heel graag uitdagen door Dutch Card Lovers en dat was best een ingewikkelde merkte ik. Het gaat om dit moodboard:

Ik heb me laten inspireren door de kleuren, het strand en de bladeren. Ik zie nu dat het  op de foto niet goed te zien is dat ik een embossingfolder heb gebruikt op het crème kleurige papier, das jammer. De tekst heb ik nog even achterwege gelaten, dan heb ik nog keus voor de gelegenheid.

Challenges:

Hebben jullie een terrasje gepakt vandaag? Wij niet hoor, lekker in eigen tuin gebleven. Die behoefte hebben we nog niet, we zien het eerst nog maar even aan. Morgen krijgen we een warme dag maar ik mag toch weer aan het werk dus zal er niet veel van merken. Een fijne avond! Groetjes Ela