Pagina's

zaterdag 24 februari 2024

Nog een lifter

Leuk te lezen dat jullie mijn boogjes kaart geslaagd vinden! Vandaag nog een kaart met het thema van de Liftchallenge. Met deze kaart ben ik helemaal in mijn nopjes, alles lukte gewoon zoals ik het wilde! 


Op naar de volgende creatie, ik zit momenteel boordevol inspiratie. Maar er moeten natuurlijk ook huishoudelijke klusjes worden gedaan, dus daar ga ik eerst maar aan beginnen. Woensdag op mijn vrije dag op de koffie bij een jarige vriendin geweest en dan komt er 's middags ook niet veel meer van. Dus...aan de slag! 

Een fijne dag! Groetjes Ela dinsdag 20 februari 2024

Kiekeboe!

Vandaag een kiekeboe kaart voor jullie. Bij de Liftchallenge vragen ze om een repeterende vorm, tekst en een kiekeboe. 

Van de regenboogkaart had ik nog stroken over zoals ik zei en die heb ik maar gelijk gebruikt op mijn volgende kaart. Ik heb een deel uitgesneden en daar komt Zebra uit gekropen. Heb wel een tijd lopen zoeken voor het juiste papier voor achter de cut out. Jeetje, wat kun je daar toch een tijd zoet mee zijn, haha! Inmiddels heb ik ook al een andere kaart volgens deze opdracht gemaakt, want ik vind de uitdaging wel erg leuk. Die volgt een andere keer.  

 

challenges: 

Benieuwd wat jullie vinden van mijn kaart. Tot snel! Groetjes Ela
maandag 19 februari 2024

XOXO

En nog een kaartje als gastdesigner voor 4 Season Swap challenges. Weer een klein kaartje, 11x11 cm.

Dit is het uitgestanste deel van het hart op mijn eerdere kaart. Gelijk maar gebruikt. 


Ik houd het kort, ben aan het werk. Fijne dag! Groetjes Ela 

zondag 18 februari 2024

Regenboog

Vandaag een regenboogkaart voor jullie. Ik heb de floating techniek weer gebruikt. Het wolkje had ik al een tijdje liggen en is van Action. De tekst van Marianne Design. Niet zo heel goed overgekomen op de foto helaas. 


Nog een close-up voor de floating techniek 

Challenges: 

Ik heb wel even lopen stoeien met de bogen voordat ik tevreden was. Er liggen er nog een aantal afgekeurd op mijn bureau, die waren qua maat dan net niet goed. Inmiddels heb ik daar weer een bestemming voor gevonden.

Van de regenboog word ik wel vrolijk, dan het weer momenteel niet. Ach, lekker aan de hobby!

Groetjes Ela 

donderdag 15 februari 2024

M van Madeliefjes

Of meizoentjes, veel leukere naam! Zo liefjes zijn ze, vond ik als kind al. Menig ketting of krans heb ik ermee gemaakt. Heerlijk toch zo'n veld met madeliefjes?!


Dit leuke model vond ik op Pinterest Dianne Ross:  https://pin.it/75X6mJ2ov. Gelijk maar opgeslagen want het is helemaal niet moeilijk maar wel ontzettend leuk. 

Vanavond sporten en daarna koffie met appeltaart! Gisteren gebakken omdat we familie op bezoek kregen en er is nog over (of ik heb een te grote bakvorm gebruikt 😋). 

Fijne avond! 


maandag 12 februari 2024

Dieptekaart

Een dieptekaart, al veel voorbij zien komen maar zelf nog niet gemaakt. De ronde vakjesmal van Marianne Design is daar heel geschikt voor dus ben ik er mee aan de slag gegaan. 


Ik heb 4 lagen onder de uiteindelijke laag geplakt voor een mooi contrast en diepte. Maar dat hoeft natuurlijk niet, minder kan ook. Er zit een ronde roze basiskaart onder maar rechts is die niet goed te zien op de foto door de schaduw. De vogeltjes heb ik zelf ingekleurd. Een mooie bloem die lijkt op die van het dp, leuke teksten en klaar!

Challenges: 

En dan nog een toppertje bij Ally's Angels en 2 Sisters on the blog met mijn telefoon:
Altijd leuk zo'n verrassing! 
Een fijne avond nog! Groetjes Ela 


woensdag 7 februari 2024

Special moments

Bedankt voor jullie leuke reacties op meneer en mevrouw Gnome! Vandaag nog een lief kaartje maar wel iets zoeter in het roze. Deze kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden bij een huwelijk. 


Fijne avond! Groetjes Ela 


maandag 5 februari 2024

Gastdesigner bij 4 season swap

Mevrouw en meneer Gnome zijn nog helemaal in love zo te zien!

Ik mocht gastdesigner zijn bij 4 Season Swap Challenges en ik heb gelijk een onderdeel van mijn prijs gebruikt voor deze kaart, het hart van Marianne Design, COL1334. Die had ik nog niet! En XOXO had ik toevallig wel, die zit bij een mal van de Action, hoe leuk om die nu te gebruiken. 


Challenges:

Groetjes Ela 

zondag 4 februari 2024

Gast Designer bij KIC

Bij KIC mocht ik gastdesigner zijn voor de challenge van februari, tekststempel op je kaart. Dit is mijn bijdrage:


Challenges:

Het is een kaartje van 11x11 cm geworden en veel heeft het niet nodig volgens mij. Dit schattige meisje is een digi van Polkadoodles, begin vorig jaar gewonnen. Ik heb er een aantal ingekleurd liggen dus binnenkort volgen er meer! 

Groetjes en een fijne zondag nog! Ela vrijdag 2 februari 2024

Paneelkaart

Een paneelkaart, wat een leuk idee! Op de valreep ben ik ermee aan de slag gegaan. Leuke stempels bij elkaar gezocht en paneeltjes gemaakt. Ik hoop dat het zo voldoet. Ik ga zeker nog zoiets maken.


Challenges:

Dat was ie weer even voor nu, weekend staat voor de deur. 

Groetjes Ela donderdag 1 februari 2024

Doosje licht

Een doosje licht om te geven en te ontvangen is natuurlijk altijd fijn. Deze uitvoering is een doosje en een kaartje in een. Gevonden op Pinterest en vervolgens op dit blog de werktekening gevolgd:  sandrasscrapkaartenenfreubels.blogspot.com: doosje-voor-waxinelichtjes
Je kunt er natuurlijk ook iets anders indoen ipv waxinelichtjes. Op het labeltje stempel ik tzt nog een tekst maar dat doe ik pas als ik er een bestemming voor heb. En verder heb ik het heel rustig gehouden.

Challenges: 

Benieuwd wat jullie ervan vinden! Trouwens mijn reactie probleem is opgelost, in die zin dat ik een andere browser gebruik, Edge. Benieuwd hoelang dat goed gaat. Fijne avond!

Groetjes Ela