Pagina's

woensdag 17 augustus 2022

Penny's paper challenge: #528

Een nieuwe challenge bij Penny's paper challenge. Nog maar weer een zomerse kaart.  

De ingekleurde digi is van All dressed up, een van de sponsors en die vind je hier. Dit zijn onze sponsors:

https://www.etsy.com/au/shop/alldressedupstamps

Het is mijn laatste kaartje voor Penny's paper challenge. Ik wil weer kaartjes maken in mijn eigen tijd en niet omdat het 'moet'. Want voor ik het wist 'moest' er weer een kaartje af zijn en dat werd me een beetje te veel. Ben ook gestopt bij Crafty Friends als DT lid om dezelfde reden. En we hebben dus een DT call bij Penny's! Dus vind jij het leuk om eens in de 2 weken een kaartje met een digi van de sponsor te maken voor het blog, ga dan naar Penny's paper challenge en laat een bericht achter!
Ik heb het met veel plezier gedaan en geef graag de beurt aan iemand anders. 

Dus geen DT werk meer maar ik blijf wel kaartjes maken hoor. Dus we zien elkaar weer in blogland. 

Groetjes Ela

donderdag 11 augustus 2022

Gast dt Cheerful sketches

Ow, helemaal vergeten mijn gast designerkaartje voor Cheerful sketches challenge te laten zien...zit al bijna in de vakantiemodus denk ik.

De lopende uitdaging bij Cheerful sketches is deze schets:

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd om mee te doen met de uitdaging deze maand.

In juni was ik in de top 3 beland met deze kaart: 

Altijd leuk! 

Ik ben niet veel in mijn kamertje voor de freubel, weinig zin in momenteel en niet veel inspiratie. Ook in bloggersland ben ik niet veel te vinden. Komt wel weer na de vakantie als de dagen korter worden. 

Fijne avond nog! Groetjes Ela 

woensdag 3 augustus 2022

Penny's paper challenge: Nog meer strand

Het blijft mooi weer dus nog maar een zomerse kaart voor jullie. Deze heb ik gemaakt als dt werk voor Penny's paper challenge.

Het is weer een slimlinekaart, ik ben er dol op momenteel. De digi is van onze sponsor doctor-digi house of stamps en heet cthulhu-by-the-seaside. Kijk ook even op het blog voor de andere voorbeelden van het team en doe lekker mee.

Challenges:

Weer een lekker rondje gefietst vandaag en nu even relaxen in de schaduw. 

Groetjes Ela 

maandag 1 augustus 2022

Nieuwe uitdaging: Crafty Friends challenge

Het is augustus en dus start er een nieuwe uitdaging bij Crafty Friends. Deze keer vragen wij een zomerkaart. En wat is een zomer zonder zon, zee, strand? Hopelijk blijft het zandkasteel nog even intact...


Challenges:

De plaatjes zijn van een oud knipvel van Marianne Design. Wie wat bewaart...en ze blijven leuk zo gecombineerd met nieuw DP en wolkenstencil. 

Op het werk is het nu echt komkommertijd en de meesten zijn op vakantie. Nu kunnen we in alle rust een aantal klussen voorbereiden want als we terugkomen (mijn directe collega en ik gaan achter elkaar weg) gaan we er gelijk weer vol tegenaan. Een nadeel van laat gaan, maar ook een voordeel dat je nu dus rustig naar je vakantie toe kunt werken. 

Elk nadeel heb zijn voordeel 😉. 
Fijne avond en groetjes, Ela 

woensdag 20 juli 2022

A great bzzz Day: Penny's paper challenge #526

Het is weer tijd voor een nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge! Vandaag een bijenkorfje waar de bijtjes lekker omheen zoemen.  

Het is een digi van Patties creations en ik heb heerlijk zitten kleuren. Toevallig net een papierblok van Marianne Design binnen en daar zat deze gele met bloemen bij die er uitstekend bij past. Kijken jullie ook nog even op het blog voor de andere creaties?

Sponsors challenge 526: 

Patties creations

 Ching-Chou Kuik digital stamps

Ik weet, het is warm, goed excuus om je kamertje in te duiken met de gordijnen dicht en lekker freubelen. Wat ik vervolgens niet hebben gedaan, wel hebben we zo'n 35 kilometer gefietst en een stukje doorkomst van de Vierdaagse in Wijchen meegepakt! Groetjes Ela 


zondag 10 juli 2022

Bike fun

Een kaart voor mezelf als fietsliefhebber 😉. Nee hoor, maar ik houd wel van fietsen! Deze kaart gaat nog even in mijn voorraad voor een goede gelegenheid.

Ik ben aan de slag gegaan met de schets van De Egel met als thema 'wielen'. En bij Marianne Design hebben ze een kleuren thema. En bij Dutch Card Lovers willen ze een vervoersmiddel zien. Dus heb ik deze uitdagingen gecombineerd. 
Materialen Marianne Design: EWK1275, PB7058, CR1417, CS0996 en CS1009. 

Challenges:

Zo en dan is het weekend weer voorbij, morgen start de nieuwe werkweek. Woensdag op mijn vrije dag gaan we weer fietsen, het wordt mooi weer. Voor nu welterusten! Groetjes Ela  

woensdag 6 juli 2022

Challenge 154 Penny's paper

Vandaag een nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge. Zoals gewoonlijk mag alles, als je maar papier gebruikt. Ik heb een digi van onze sponsor Twinkle lane ingekleurd, genaamd time-for-music


Zoals gezegd sponsors deze uitdaging Twinkle lane  en Stampers Delight. Kijk voor meer creaties van ons team op het blog van Penny's paper challenge. En doe lekker mee natuurlijk! Groetjes Ela 

vrijdag 1 juli 2022

Sunshine bij Crafty Friends #157

Het zonnetje schijnt volop, heerlijk. Vandaag dus een zonnige kaart voor de nieuwe uitdaging bij Crafty Friends, embossing, droog of nat.


Dit kaartje heb ik laatst in een serie van 3 gemaakt. Eentje daarvan hebben jullie nog een keer tegoed, de ander was een 'sterkte' kaartje en die heb ik eerder gepost. Met droge embossing dus, nat embossen doe ik nooit. De 'zon' is gemaakt van Crealies en de kern is van een bloemenmal van Marianne Design. 

Tot later! Groetjes Ela 

maandag 27 juni 2022

Zomerlantaarn

Vandaag zomerbloemen op een zomerse lantaarn! Waarom zou je de lantaarnstencil alleen maar in de winter gebruiken? Bij Marianne Design wordt gevraagd een vormenstencil te gebruiken, toen hoefde ik niet lang na te denken. 

Lekker vrolijk toch? Ik wacht nog even met de tekst totdat ik een bestemming heb. Materialen Marianne Design: COL1505, PK9177 en PS8039.
Niet veel geblogd of kaartjes gemaakt de laatste tijd. Gewoon druk met andere dingetjes en werk. Het hele weekend op pad geweest (waaronder 1 dag werk) en dan is er weer een week om. Deze lantaarn is vorige week afgekomen maar geen tijd voor een blog. Ik wil graag meedoen bij Marianne Design, dus nu moest ie op de foto!

Nog een toppertje te delen:


Fijne avond nog, groetjes Ela 

woensdag 22 juni 2022

Girl talk

Vandaag een nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge. We hebben weer ons best gedaan voor leuke kaarten met digi's van onze sponsors en dit is mijn bijdrage:

De digi van Leannsworld101 heet dan ook girls talk
Sponsors:


Het is misschien te mooi weer om in je hobbykamer te zitten maar jullie doen toch weer mee? Groetjes Ela 

Challenges:zaterdag 11 juni 2022

Vlinders, hugs & kisses

Vlinders, ik vind ze zo gezellig, lekker fladderen in de tuin. Dus vandaag nog een kaart met de vlinders. Ik heb geprobeerd de uitgestanst vlinder op de vlinder van het plaatje te laten lijken. 

Challenges: 

Girlzcreativecrafts: 25-things-with-wings

Hobbyvisiondt: 121-vlinders

Het zonnetje schijnt hier al, het wordt een mooie dag. Eerst maar gaan hardlopen en vanmiddag op de fiets naar de stad. Fijne dag allemaal! 

Groetjes Ela 
vrijdag 10 juni 2022

Sportieve verjaardagsgroet

Voor een sportieve jarige heb ik deze kaart gemaakt. 

Materialen Marianne Design: DP PK9169,  sportattributen LR0659, Ronde mal LR1360, stempel EC0138. 
Challenge:

De schets is van de Egel maar te laat met linken en toevallig vragen ze nu bij Marianne Design een sportkaart. Geen plaatje gebruikt maar een plaatje qua compositie en materialen nagebootst. Aan jullie de vraag van welk knipvel 😄?

Afgelopen tijd best druk geweest, ook mijn hobbykamer op de kop gezet. Ik heb wat extra opbergruimte erbij en heb alles lekker door mijn handen laten gaan en geordend. Heerlijk, ik houd van ordenen! Heb nu ook een extra scherm op mijn bureau omdat ik toch wel 2 dagen thuis blijf werken. Daardoor moest de spulletjes op mijn bureau opruimen en die zitten nu keurig in een ladenkastje. Zo is de werk-/knutselplek beter in verhouding. Helemaal happy, nu mijn kledingkast nog😅. Groetjes Ela 

Groetjes Ela 

Challenges:

Marianne Design: sportkaart


woensdag 8 juni 2022

Penny's paper challenge #523

Vandaag een kaart voor challengeblog Penny's paper. Ik heb gewerkt met een digi van sponsor Paper Nest Dolls, Tia-with-donut.


Sponsors: 


Challenges:

Vandaag wilden we eigenlijk de stad even in (mijn zoon en ik) maar dat stellen we even uit tot zaterdag. Het regent en dus zijn we binnen maar aan de slag gegaan, kasten opruimen, was opvouwen etc. Moet ook gebeuren 😉. Groetjes Ela 

vrijdag 3 juni 2022

Zoem zoem zoem

De bijtjes zoemen om je oren, ze zijn lekker druk! Ik heb vellum gebruikt achter het uitgesneden rondje, de bijtjes hebben natuurlijk wel bloemetjes nodig 😉. Een tekst heb ik nog even achterwege gelaten.


Challenges:


Zoals gezegd is onze zoon weer thuis, heerlijk hoor! Nu heeft hij vakantie en in juli en augustus gaat hij werken bij zijn oude stage adres. Daarna weer de schoolbanken in! 

Tot later, groetjes Ela 

 

woensdag 1 juni 2022

Crafty Friends: male card

Vandaag is de nieuwe uitdaging gestart bij Crafty Friends met als thema male card. Dit heb ik er van gemaakt:


Van restjes papier heb ik allerlei maten vierkantjes gemaakt en als lay out voor de achtergrond gebruikt. De digi van... ingekleurd en een tekst gestempeld. Meer is het niet! 

Pinkgemchallengeblog: anything goes

Carlinskaartenparadijs: vakjes/challenge-47-juni

Vandaag komt onze zoon thuis, we gaan hem zo van het vliegveld halen, zin in! Groetjes Ela 

vrijdag 27 mei 2022

Bloemetjes en bijtjes

Zo, gisteren heerlijk gefietst hier even over de grens in Duitsland, lekker ontbeten, een ijsje onderweg, terrasje gepakt en nog lekker gegeten. Dat was weer genieten. Zoals gezegd heb ik eindelijk mijn bijtjes ontvangen en daar ben ik dan ook druk mee aan de slag gegaan. Ze zijn zo leuk! Samen met de grote Daisy en de vriendjes vlinder heb ik een leuke vouwkaart gemaakt (patroon gevonden bij sylviaskaartenpret.blogspot.com).


Materialen Marianne Design: bijtjes COl1505, Daisy LR0748, vlinders LR0509, LR0357 en DP fleurige groetjes by Marleen PK9177.


Een fijne dag vandaag! Groetjes Ela 

woensdag 25 mei 2022

May all your wishes come true Penny's paper challenge

Oeps, het is alweer tijd voor mijn bijdrage voor Penny's paper challenge. Zondag in de tuin afgemaakt: Onze sponsors: En ik heb gewerkt met een digi van Ching-Chou Kuik, deze digi vind je hier

Challenges: 

Vanaf vandaag geniet ik van een paar dagen vrij tot maandag. Ben ik aan toe, zaterdag een externe bijeenkomst gehad en ook maandag waren we met de collega's op een externe locatie. Dat is toch anders en dan raak ik uit mijn ritme. Gisteren hadden we wat vroeger gegeten en was ik om 18.30 uur op de sportschool, dacht dat ik om 19.30 uur moest sporten, op donderdagavond wel, maar dinsdag is dat om 19.00 uur. Dus was ik nog steeds een half uur te vroeg! Hoezo in de war😄?

Tijd voor vrije dagen! Groetjes Ela 

woensdag 18 mei 2022

Nog meer Hollands

Helemaal op dreef met slimline kaarten. Dit is de kaart die ik eerst verprutst had voor mijn vorige kaart, de kleine ronde mal was verschoven in de machine. Dus toen maar eenzelfde grootte uitgestanst. De koe lag al een tijdje te wachten, eindelijk mocht ie op een kaart. De bloemetjes zijn van de set met de bijtjes die eindelijk dinsdag op mijn mat viel! Ook een slimlinekaart mee gemaakt maar die volgt later. Ben erg benieuwd wat jullie vinden van mijn 'koekaart'! Vanochtend een verkeerde afslag genomen met het hardlopen, pfff! Kwam tot de ontdekking dat de ronde die ik wilde lopen helemaal niet kon en dat ik een hele lus moest maken. Maar ja, terug was net zover als door. En de zon ging natuurlijk ook nog volop schijnen terwijl het bewolkt was toen ik wegging. Dus bij thuiskomst was ik kapot alhoewel ik ook een deel gewandeld heb want mijn benen hadden er niet echt zin in na de training van dinsdagavond. Goed excuus om de rest van de dag heerlijk te freubelen in de schaduw! En wat zal het weer brengen vannacht en morgen? We gaan het zien! 
Groetjes Ela

zondag 15 mei 2022

Het is hier fantastisch!

En 'hier' is op dit moment mijn tuin. Ik zit even heerlijk te relaxen in de zon/schaduw. Even rust na gedane arbeid ☺️. Ik heb mijn best weer gedaan dit weekend, huis schoon, was schoon, ramen schoon (beneden dan, dat was echt wel even nodig met al dat stof!), gesport en nog tijd over voor fietstochtje en een kaartje.


Materialen: Marianne Design: EWK1275, LR0693, PK9174 'Springtime', PS8080 voor de lucht, PL1505 en HT1633 vogeltjes. Meer heeft het niet nodig.


Dit is de kaart die ik heb gelift:

Ik wilde er per se een slimlinekaart van maken (hopelijk mag dat) en dat viel nog niet mee, een dubbele kaart kan niet in de snijmachine (wel een poging gedaan maar dat liep niet goed af😁) dus eerst uit DP op wit de rondjes uitgestanst en toen uit de dubbele witte kaart zelf de rondjes uitgesneden. Best netjes gelukt al zeg ik het zelf! 

Voor zometeen een fijne avond! Groetjes Ela


woensdag 11 mei 2022

Home is... Ch 521 Penny's paper challenge

De uitdaging bij Penny's paper challenge staat weer voor de deur. Vandaag een kaart met digi van The Paper Shelter, all about kittens. Voor de kattenliefhebbers, jullie snappen vast wat ik bedoel met deze kaart! De tekst heb ik er zelf bij geschreven, ik miste wat aan die kant. En ik loop altijd te stoeien met de achtergrond van zo'n digi, dus nu dacht ik "ik maak er gewoon een behangetje van!" Hoe vinden jullie die?


Sponsors:


Zelf ben ik meer een hondenmens al hebben we helemaal geen huisdieren. Vroeger wel katten en een hond, de katten waren er vooral om muizen te vangen 😉. We woonden namelijk nogal landelijk, met veel dieren. Maar als we een nestje kittens of puppies hadden dan was het feest☺️!

Vergeet niet even op het blog te kijken voor meer inspiratie en vergeet zeker niet om mee te doen. 

Genieten jullie lekker van het zonnetje? Ik wel, tot later! Groetjes Ela 

maandag 2 mei 2022

Heel veel succes!

Ik weet nog niet waarmee maar dat mag de pret niet drukken! Deze kaart komt vast eens van pas. Had zo'n zin om met mijn liefheersbeestje aan de slag te gaan, heb ook al een slimlinekaart ermee gemaakt. En dat papier 'Springtime' is ook zo leuk!
Materialen Marianne Design: LR0745, LR0454, PK9174 en stempels CS1069 en EC0138. voor de ronde basis hen ik de Crea-nest-lies XXL gebruikt. Met Nuvo Crystal Drops condensdruppels op de klavertjes gemaakt. En dan heb je snel een leuke kaart! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Challenges:

Deze week een korte werkweek, donderdag zijn we vrij. Hopelijk zit het weer mee, kunnen we lekker naar buiten alhoewel we ook nog 'grote' binnenklussen willen oppakken... We gaan het zien! Groetjes Ela 

zondag 1 mei 2022

C155 Animals at Crafty Friends

Vandaag op 1 mei start de nieuwe uitdaging bij Crafty Friends. Het thema is 'animals' en volgens mij vallen daar ook vogeltjes onder. Ze hebben een plekje onder de zon, al was die gisteren tijdens het maken van de foto niet te zien, het is dan ook niet zo'n mooie foto geworden..het zonlicht is echt geel (wel steeds lichter), hoewel het in het middenstuk grijzig lijkt..


Challenges:

Ik heb lekker zitten spelen met de slimline mallen van Marianne Design die ik in april heb gekocht. Leuke spulletjes weer binnen maar helaas nog steeds de bijtjes niet, de levering was weer uitgesteld. 

woensdag 27 april 2022

Penny's paper challenge

Op deze Koningsdag een nieuwe uitdaging voor jullie bij Penny's paper challenge. Met de digi van sponsor SheepSkiDesignfor-you, maakte ik deze kaart.


We hebben nog steeds een DT call, dus als je het leuk vindt ons team te versterken, kijk dan even op het blog hoe je in contact komt!

Challenges:

Ik was een beetje laat met mijn kaart maar we zijn de hele dag op pad geweest. Met familie op familiebezoek geweest die twee uur rijden van ons vandaan wonen. Hopelijk hebben jullie ook een gezellige dag gehad! Groetjes Ela

donderdag 21 april 2022

Pop up garden

Hebben jullie genoten van een het mooie Paasweekend? Wij wel, in de tuin gerommeld en veel gefietst! En om nog een beetje in de voorjaarssfeer te blijven heb ik vandaag een pop-up garden voor jullie! Wie wil dat nou niet? Met leuke krokussen. 
Hier loop je de tuin in...


Close-up voor pop-up effect

Best lang over deze kaart gedaan, telkens even nadenken over kleur en compositie van de  spulletjes. Helaas sterkt het hengsel van de mand uit als de kaart dicht is, daar heb ik niet goed bij nagedacht😇. Ook lang getwijfeld over een tekst maar uiteindelijk besloten om geen tekst toe te voegen. Dan kan ik de kaart tzt voor de gelegenheid of ontvanger nog persoonlijker maken. Dat verdient zo'n kaart vind ik. 
Challenges: 

Dat was het voor nu, tot later! Groetjes Ela

woensdag 13 april 2022

Penny's paper challenge

Het  is tijd voor een nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge en ik heb een kleurrijke kaart voor jullie. Gebruik gemaakt van een digi van een van onze sponsors: colour of love: pelican-s-sea-friend-stitched-at-sea


Natuurlijk hebben de DT-leden ook weer hun best gedaan, zie ons blog voor meer inspiratie! En... we hebben ook een DT call! Dus als je het leuk vindt twee keer in de maand een creatie te maken met een digi van een van onze sponsors, kijk even op het blog van Penny's paper challenge wat je moet doen! Wie weet ben je binnenkort mijn collega ☺️.

Sponsors deze uitdaging zijn: Challenges: 
Groetjes Ela

woensdag 6 april 2022

Spring bij Crafty Friends

Oftewel lente bij Crafty Friends! Ik ben laat met mijn kaart, de challenge is op 1 april begonnen. Lente is het nog niet echt maar er is in ieder geval weer wat kleur in mijn tuin. Deze gele tulpjes staan er ook. Ik ben helemaal niet van de kleur geel in mijn tuin maar deze komen ieder jaar weer op en ik vind ze toch te gezellig om ze weg te halen. Nog een erfenisje van de vorige bewoners. Doen jullie weer mee? Groetjes Ela