Pagina's

woensdag 29 december 2021

Kerst (do-re-mi)

Alvast een Kerstkaart voor volgend jaar, gewoon omdat het kan! De afgelopen tijd ben ik vooral druk geweest met een serie nieuwjaarskaartjes, die laat ik jullie nog zien. Maar eerst deze met het lieve hertje, die al een tijdje op mijn bureau lag. Ik moest denken aan het liedje van the sound of music, do-re-mi (ree, die vind je in het woud..) dus daar is mijn kaartje op geïnspireerd.


Het had nogal wat voeten in aarde door de juiste kleurtjes etc. maar ben blij met het eindresultaat. Materiaal MD: Frozen Winter PK9172, CR1485, CR1483, DF3439 en CS1069. Ik doe graag mee bij:

Ik ben de hele week vrij maar veel kunnen we niet doen helaas. Toch vermaak ik me prima hoor, lekker freubelen, stuk wandelen, hardlopen etc. Op naar het  nieuwe jaar! Groetjes Ela

vrijdag 24 december 2021

Fijne Kerstdagen!

Samen met mijn collega heb ik deze bedankkaartjes gemaakt voor onze collega's. We hebben het aan het tasje gehangen met onze Kerstattentie. Ik had de avond ervoor alles voorbereid, spulletjes gestanst en verzameld zodat we op kantoor alleen nog maar alles op moesten plakken en stempelen. Erg gezellig samen gefreubeld!  Bij deze wens ik jullie allemaal fijne Kerstdagen toe met veel gezelligheid. Groetjes Ela

woensdag 15 december 2021

Kerst met bloemen

Vandaag een Kerstkaart met bloemen, eigenlijk mogen die niet ontbreken toch? Gebaseerd op een 'kerstkrans' heb ik deze kaart gemaakt. De foto is helaas niet zo goed gelukt in kunstlicht maar hopelijk goed genoeg.

Bij Marianne Design vragen ze een kerstkaart met bloemen dus bloemen zullen het worden dacht ik! 

Gebruikt van Marianne design:

DP Frozen Winter PK9172 , bloemen CR1478, afbeelding EWK1263.

Gisteren gezellig een uurtje met mijn collega een bedankkaartje voor onze collega's zitten knutselen. Die komt aan het presentje wat we krijgen. Ik had alles thuis uitgestanst en voorbereid. Ik zal het binnenkort hier laten zien. 

Vandaag wat huishoudelijke klusjes en dan aan de freubel, het is er weer voor! Groetjes Ela 

vrijdag 10 december 2021

Jas-das-wanten

En dit is nummer 2 van de kleine kaartjes:Blijven schattig toch, die kleine kaartjes? En snel klaar! De kaartjes zijn 10x10 cm.

En dan moet ik even kijken of ik genoeg kaartjes heb voor dit jaar, heb er nog niet veel gemaakt. Maar had nog voorraad van vorig jaar dus dat komt wel goed. 

Ik wens jullie een fijne dag! Groetjes Ela
donderdag 9 december 2021

Kaarsjes mogen aan

Het gaat snel nu Sinterklaas weer uit het land is, bijna Kerst! En dus mogen de kaarsjes weer aan. De Kerstboom staat al bij ons, gezellig weer hoor. Ik laat jullie vandaag een kaartje zien in niet traditionele Kerstkleuren. Het is een serie van 2 kleine kaartjes, morgen zien jullie de tweede. 


Challenges:

Een heel fijne dag vandaag! Groetjes Ela

woensdag 8 december 2021

Penny's paper challenge #511

Bij Penny's paper challenge start vandaag een nieuwe uitdaging. Ik heb deze sportieve jongen mogen inkleuren van Paper Nest Dolls.  


Jullie doen toch weer gezellig mee? Kijk op het blog voor meer inspiratie! Groetjes Eladonderdag 2 december 2021

December challenge bij The Sketchy challenges

De laatste uitdaging voor 2021 bij The Sketchy challenges! Deze keer mag je met een schets spelen en voor de rest ben je vrij.


Dit is de schets, ik heb 'm een kwartslag gedraaid. Mogelijkheden genoeg, kijk voor meer inspiratie op het blog! 

Challenges:

Groetjes! Ela