Pagina's

vrijdag 28 april 2023

Nog meer voorjaar

Bedankt voor jullie reacties op mijn versie van de triangel corner pop up!

En dan nog maar een gezellig voorjaarskaartje, ik heb mijn mini slimline er weer bij gepakt. Het zonnetje is vandaag weer verdwenen dus moeten we zelf maar zonnig zijn. Wat een mazzel dat het gisteren zo mooi was! Mijn zoon was de hele dag in Breda bij het Radio 538 festival en die heeft genoten.


Vandaag weer aan het werk, wel thuis (dat doe ik over het algemeen op vrijdag), onze kantoren zijn gesloten. En volgende week weer een dag minder, heerlijk al die vrije dagen😄! Fijne dag en tot snel.

donderdag 27 april 2023

Gele voorjaarsbloemen

Wat is het heerlijk weer deze Koningsdag. Eindelijk een beetje voorjaar. Ik zit in de tuin dit berichtje te typen, nog even van het zonnetje genieten nadat ik deze kaart heb afgemaakt.Zo'n leuk model om te maken! En helemaal niet moeilijk. Ik moet alleen even kleine magneetjes kopen om de over elkaar schuivende delen op elkaar te houden.


Fijne dag verder! Groetjes Ela 

vrijdag 21 april 2023

Hallo baby

Een babykaartje, ik maak ze niet zo veel op dit moment maar ze zijn zo leuk. Alleen al omdat er zulke lieve stempels van Marianne Design van zijn! Ik kon deze ook niet laten liggen. Samen met de leuke slimline stans en tekststempel is ie al snel af. 


Challenges:

Ik verheug me op volgende week, een extra dagje vrij. Hopelijk krijgen we ook het zonnetje nog te zien. Fijne middag. Groetjes Ela 

zondag 16 april 2023

Nieuw huis

Deze kaart heb ik nog niet laten zien aan jullie, het was een verhuiskaart voor een collega, ze ging op nummer 2 wonen. Ik heb er een leuke schuifkaart van gemaakt. Het huisje en de sleutel zijn van Action.Challenges:

Gisteren moest ik werken dus een kort weekend. In het huishouden is ook nog wel wat te doen en volgende week werk ik ook een volle week. Maar toch gun ik mezelf even tijd om te freubelen, wie over de rommel struikelt moet maar vast beginnen 😄. Nee hoor valt wel mee, beetje bijhouden en de rest komt wel weer. Er komen nog genoeg vrije dagen aan.

Fijne avond! Groetjes Ela 

woensdag 12 april 2023

Party animals

Vandaag twee party animals voor jullie, zijn het geen schatjes? Ze mogen lekker in de hoofdrol, de rest heb ik basic gehouden. De stempels zijn van Studio Light. De pootjes heb ik verhoogd opgeplakt. De blaadjes zijn van MD en heb ik gestempeld met groene inkt en toen uitgeknipt.

Challenges:

Vandaag weer aan het werk, geruild met gisteren. Zo konden we 2 familiebezoekjes combineren die ver van ons wonen. Twee tantes op leeftijd, de een nog heel fit en zelfstandig, de ander begin dit jaar alleen en dementerend. Zij is inmiddels van het Zuid -Holland verhuisd naar een zorginstelling in Overijssel. Een hele overgang maar dichter bij familie die veel voor hen heeft gedaan en nu nog voor haar doet. In maart werd ze 90, ze is nog heel kwiek maar helaas steeds meer verward. Moeilijk om te zien, zeker als je weer vertrekt en zij moet daar blijven. Maar ze wordt gelukkig liefdevol verzorgd en het is echt geen verkeerde plek.

En toch is het altijd weer confronterend zo'n bezoek, iedereen wil oud worden, niemand wil het zijn...

Een fijne dag. Groetjes Elavrijdag 7 april 2023

Mooi rond getal!

Deze kaart heb ik enige tijd geleden aan een vriendin gestuurd. En inmiddels hoor ik ook bij de club (wat dat ook mag betekenen 🤔), 2 april tikte ik de 50 aan. Voel er niks van 😂.Challenges: 

We zijn ook terug van vakantie, heerlijk in Spanje geweest met o.a. een reisje naar Madrid en Toledo (en nog wat andere bezienswaardigheden onderweg aangedaan). Onze zoon kwam ook nog een weekje, dus dat was dubbel genieten! Nu de draad weer opgepakt, gelukkig scheen bij aankomst hier ook de zon, dat maakt het wat makkelijker.

Nog een toppertje te vermelden:
Top 3 bij Dutch Card Lovers: panelkaart

En dan staat het weekend voor de deur, lekker lang. Vast nog tijd om te freubelen. Fijne avond, groet Ela.