Pagina's

woensdag 30 september 2020

Happy Winter

Eerst maar de herfst hoor ik jullie denken maar de winter is hier voordat je het weet. En ik wilde dit plaatje gewoon graag gebruiken 😊. 


De tag heb ik gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo en heb daar de onderkant recht van af gesneden. De Materialen Est is van Marianne Design: Forest Dream EWK 1262, DP PB7057, CR1478, CR1201, LR0570, PL1516 en CS1009.

Snel insturen want ik moet zo weg! Groetjes Ela

zaterdag 26 september 2020

Schoenen

Een zomerse kaart voor jullie nu de nazomer echt voorbij is. Dan moet je ook nog maar een keer flink uitpakken dacht ik, dus een card in a box gemaakt. 

De vogel en schelpen heb ik met mica strookjes opgeplakt zodat ze echt uit de box zweven.



Met deze kaart die ik mee bij: 

De afgelopen tijd niet veel geblogd zoals jullie hebben gemerkt. Ook niet veel kaartjes gemaakt en de gewonnen spulletjes liggen ook nog te wachten. Morgen maar even een sprintje trekken 😊, wil nog aan een paar challenges meedoen voor het eind van maand, twee gast DT kaartjes maken en het is bijna weer tijd voor een nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges. Dus, jullie snappen waar ik morgen ben! Groetjes Ela

zaterdag 19 september 2020

Crafty Friends #145

 Daar zijn we weer met een nieuwe uitdaging bij Crafty Friends. Het thema deze twee weken is Autumn/Herfst. En voor mij is Herfst ook heerlijk een boek lezen in de luie stoel. Van onze sponsor heb ik deze digi  gebruikt:


Onze sponsor All Dressed Up stelt 2 digi's naar keuze beschikbaar. 


Herfst komt dichterbij dus het kan niet moeilijk zijn een Herfstkaartje te maken! Je kunt meedoen tot 2 oktober.

Challenges:

Fijn weekend allemaal! Groetjes Ela


dinsdag 15 september 2020

The Sketchy Challenges #166

Vandaag een reminder voor de challenge bij The Sketchy Challenges. Er mogen nog wel wat deelnemers bij hoor en dat gaat vast lukken. De opgave deze maand is een leuke schets en ik heb er een mannenkaart mee gemaakt. Er zijn nogal wat vrienden van mijn zoon die dit jaar 18 worden, dus maar weer een kaartje!

Materialen van MD: DP PK9169, afbeelding EWK1276, biertje COL1482, label PL1516, cijfers COL1405 en tekst CS0996.

Dus kruip achter de knutseltafel en doe mee! Dit is de schets:
Met deze kaart doe ik mee bij:

Geniet van de mooie week en het zonnetje! Groetjes Ela


vrijdag 11 september 2020

Herfsthanger

De Herfst begint zo langzaamaan tevoorschijn te komen. Nog donker bij het opstaan en ook het avondzonnetje komt niet meer aan bod. Nu de gekleurde bladeren nog maar die heb ik alvast in een hanger gevat. Als ik een paar dagen later mijn bericht afmaak, ziet het weerbericht er toch anders uit: de zomer komt terug!
Ik wilde eigenlijk een drieluik maken maar toen bedacht ik dat een hanger ook wel leuk zou zijn. En dat paste beter met de achtergrondjes die ik wilde gebruiken. Ik heb de mak LR0607 van Marianne Design gebruikt en gewoon 3x iets overlappend uitgestanst.
Challenges:

Bijna weekend, zin in! Behalve sporten en poetsen; aan de freubel en relaxen! Heb al weer wat kaartjes liggen en ook mijn borduurwerkje is af. Ga ik denk ik op een kaart verwerken maar dat moet ik nog even bekijken. O.a. mooie patroontjes ontvangen als prijs van Steelsteekje, dus misschien ga ik daarmee aan de slag. Oja! er zijn een aantal volgers bij gekomen maar ik weet niet wie ze zijn omdat ze geen reactie hebben achtergelaten. Jammer, maar bij deze welkom! Groetjes Ela

zondag 6 september 2020

Mannenkaart

Mijn laatste post was een week geleden, tjonge, wat vliegt de tijd. Af en toe aan de knutsel maar ben ook nog iets aan het borduren. Deze kaart heb ik vanmiddag gemaakt. Het is de schets van De Egel en ze hebben als thema 'mannen'.

En weer niet te veel frutsels op mijn mannenkaart naar wel passende DPtjes! Daar kan ik altijd zo blij van worden als dat goed matcht, ben altijd erg kritisch met kleuren, kan ik echt heel lang mee bezig zijn😊. 

Challenges:

En dan ben ik vorige week nog in de prijzen gevallen bij:

4 season swap challenges met deze kaart:
En random winnaar bij het Steelsteekje met deze kaart:

Een mazzel weekje, altijd leuk als je wat mag winnen of in de top 3 beland met je kaartje! Nog even mijn serie op Netflix verder kijken en dan begint de werkweek weer. Fijne avond nog! Groetjes Ela