Pagina's

donderdag 30 november 2017

sterrenkrans

Hallo dames,

Allemaal leuke challenges komen voorbij waar ik nog aan mee wil doen, whaaa! Dus deze stuur ik snel naar Dutch Card Lovers, die had ik eigenlijk speciaal daarvoor gemaakt met de krans. De vorm is een oude roze mal van Marianne Design, ik heb er ook een kerstklok van, beetje vergeten. Jullie kennen dat vast wel, van die vergeten spulletjes maar o zo leuk nog!

 
Ook de rest is van Marianne Design:
Stempel CS0949, sterren CR1335, zwarte sterretjes in de hoeken is van Giftwrapping KJ1717, en de strik is CR1343. Mooi in wit toch? Ik vind het chique.
 
Deze gaat naar:
 
 Bedankt voor jullie bezoekjes aan mijn blog! Ik kom ook weer bij jullie langs. Fijne avond nog, Ela.


woensdag 29 november 2017

Babykaart

Hallo dames,

Deze keer een babykaart in een andere kleur dan roze/blauw. Dat is de uitdaging bij Marianne Design en een leuke afleiding van de winterse en kerstkaarten. Ik heb de vorm van een luier gemaakt en versierd met oudere MD spulletjes.

De voorkant heb ik versierd met de ooievaar COL1381. Het DP is Peach&Mint PB7047.
Op de binnenkant heb ik een oude mal embossingmal gebruikt van eendjes en die heb ik geborduurd (GA8204).  De tekststempels komen van CS0922 en ook het hartje.
Het 3D plaatje is van Eline AK0043?? Het was echt niet meer te vinden, heel internet afgespeurd, sorry.

Deze kaart stuur ik nog snel naar:

Wat vinden jullie ervan? Ik hoor het weer graag! Vandaag nog mijn vrije dagje om weer op te knappen, maandagavond namelijk de hele avond overgegeven en gisteren de hele dag met een knetterende hoofdpijn op bed gelegen. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op. Het heerst schijnt. Hopelijk gaat het aan jullie voorbij! Tot snel weer en een fijne dag. Groetjes Ela

zondag 26 november 2017

Bird on branche

Hallo dames,

Een leuk nieuwtje voor Dora, haar tekening van een tak is gecombineerd met een vogeltje en daarvan is een stempel uitgekomen bij Crafty Individuals! Dat is toch een droom, vinden jullie niet? Wij hebben de stempel thuis gestuurd gekregen en als dank hebben wij allemaal een kaart daarmee gemaakt. Klik hier voor de prachtige voorbeelden van het DT.


Met deze kaart doe ik mee bij:


Tot snel! Groetjes Ela
Ps: de kaart is al verstuurd aan een jarige en die was er heel blij mee! Daar doe je het toch voor?

woensdag 22 november 2017

One layer

Hallo dames,
Een kaartje in 1 laag, pfff nog moeilijker dan CAS! Maar ik heb het toch eens geprobeerd en dit is het resultaat:


Toegegeven, het is niet mijn mooiste kaartje maar vind het toch aardig. Ik zie kaartjes voorbij komen met zulke mooie achtergronden en allerlei stempels, maar ik vrees dat het niet helemaal mijn ding is. De stempels zijn van Kruidvat geloof ik en de ruitjes heb ik gemaakt met een maskingstencil van Dutch Doobadoo. Verder nog wat inktspatjes gemaakt en de tekst is van Marianne Design CS0946.
Ik stuur deze naar:

Héél benieuwd naar jullie oordeel! Tot de volgende kaart, er liggen er genoeg klaar  maar weinig tijd om te bloggen momenteel. Beetje druk. Fijne avond verder! Groetjes Ela




zaterdag 18 november 2017

DT Crafty Friends Challenge: Little penguin...

Hoi dames,

Vandaag begint er weer een nieuwe challenge bij Crafty Friends Challenge Blog. Deze keer is de uitdaging: 'Add a sentiment' en loopt tot 1 december a.s. Mijn bijdrage is deze lieve pinquin, die je hier kunt vinden: pinkgemdesigns/penguin-with-lantern-digi-stamp...

Verder heb ik een dp blokje van Action gebruikt, zo mooi! De takjes zijn van Marianne Design LR0437, blaadjes LR0156, kerstklokken CR1343, embossingfolder DF3439 en label LR0234. Het glitterpapier is ook van Marianne Design. De strik weer gemaakt met mijn strikjesmaker van Joy. De tekst heb ik van internet en op kleur gebracht.

onze sponsor voor deze challenge:

Er zijn twee 'single' digi stamps naar keuze (en de keuze is reuze!) te winnen!! En ze zijn allemaal zo schattig... Doe dus weer lekker mee! Ga voor meer voorbeelden van de teamleden naar Crafty Friends Challenge Blog.

Met deze kaar doe ik mee bij:
Lees jullie reacties weer heel graag! Groetjes en een fijn weekend, Ela

woensdag 15 november 2017

Kerst met kraft

Hallo dames,

Leuk jullie berichtjes op mijn egeltje zonder stekels en mijn Kerstpaard! Met mijn herfstkaartje 'Blaadjes vallen' viel ik in de prijzen bij Marianne Design Kreadivas. Super leuk!

Deze keer een kerstkaartje, heb er nog wel een paar nodig maar heb er ook nog wat in voorraad dus dat scheelt weer. Ik heb deze in het wit en kraft gemaakt, blijft een mooie combi vind ik. De prachtige embossing Design Folder DF3439 van Marianne Design heb ik op het kraft gedraaid. Die vind ik zo mooi, vooral in combinatie met de stans die erbij hoort. Het plaatje van Matties past er zo mooi bij! Nog wat pearls drops toegevoegd als vallende sneeuw. De foto heb ik zojuist gemaakt, dat valt niet mee met dit sombere weer. Ik hoop dat het goed te zien is allemaal.


Materialen voor deze kaart (alles van Marianne Design):
Basisvorm kaart LR0454
Afbeelding Matties Mooiste MB0169
Design Folder DF3439
Ster CR1421
Sneeuwvlokken CR1335
Tekst Karin Joan KJ1717
Met deze kaart doe ik mee bij:

Fijn jullie berichtjes weer te lezen, dat doe ik met veel plezier! Somber weer vandaag dusss lekker knutselen?! Ik ga vanmiddag de stad in met mijn zoon, gezellig even shoppen!
Groetjes en een fijne dag, Ela

dinsdag 14 november 2017

Christmas present

Hallootjes,

Een kerstkadootje voor onder de boom! Van dit mooie kerstpaardje heb ik een geschenkdoosje gemaakt. Leuk toch voor onder de boom of om op te sturen natuurlijk. De digi is van Dora en vind je hier.


Het dp is van Action, erg leuk blokje met mooie kleurtjes. Verder heb ik de mal van Noor!Design gebruikt achter de digi 6002/0379, takje is van Boekenvoordeel, kerstklokken MD CR1343, binnenste van mal LR0234, en de teksten zijn van Karin Joan, Giftwrapping KJ1717. Het model kadodoosje is van Dutch Doobadoo. Leuk om zo onder de boom te krijgen toch?

Deze stuur ik naar:

 Ik lees graag wat jullie vinden van dit kadodoosje! Groetjes Ela



zondag 5 november 2017

A splash of autumn colour

Hallo dames,

Leuk dat jullie weer langskomen en bedankt voor de reacties op mijn Mr.&Mrs. kaart.
Nu nog een kaartje met dat lieve egeltje van All dressed up. Ik bedacht me dat ik natuurlijk ook mee kan doen met de challenge daar, maar daar was ik met de eerste kaart natuurlijk een beetje laat mee. Ik heb er nog een herfstkaartje mee gemaakt, het is natuurlijk nog het seizoen, de blaadjes vallen nog steeds!


Ik heb het plaatje van Tiny (Marianne Design IT579) gecombineerd met het egeltje van All dressed up, welke je hier kunt vinden.


Verder heb ik het volgende gebruikt:
Noor Design! 6002/0254 passepartout, Marianne design Basic shapes CR1390, blaadjes CR1336, pompoenen CR1420, boomstammen CR1348 en tekststempel Project NL. Het groene DP is van Bobunny en het gelige is uit een blokje van de action.

Deze kaart stuur ik naar:
All dressed up, anything goes
Addicted to stamps, autumn
Addicted to stamps and more, anything goes
Creative sketchy girls, herfst
Crafty Calendar/november Autumn

Ben weer heel benieuwd naar jullie reacties en doe zo ook nog even een blogrondje, dat is er deze week niet echt van gekomen. Fijne avond nog en tot de volgende kaart! Groetjes Ela