Pagina's

woensdag 28 november 2018

Jarige job!

Hey blogsters,
Daar ben ik weer, nu met een mannenkaart. Toepasselijk omdat mijn mannetje vandaag jarig is.Ik heb gekozen eens geen afbeelding te gebruiken. Het is namelijk meestal dan iets met gereedschap, auto's of motoren. Dus een lekkere stoere kaart zonder al te veel poespas. Met een stoere tekst van MD 'gefeliciteerd man'!
Het volgende heb ik gebruikt van Marianne design:
DP Crafty Patterns PB7054 en Country home PK9099, design folder DF3418, endless border CR1362, letters CR1452, label CR1254 en stempels EC0138 en COL1348.

Met deze kaart doe ik mee bij:
Marianne Design: mannenkaart
Knutsels en kadootjes: mannenkaart
Do al(l)Kreatives: mannenkaart

Leuk te vermelden:
In de top 5 Do al(l) Kreatives

Druk geweest thuis, we hebben de zolder eens opgeruimd, moest nog steeds na de verbouwing. Nog niet helemaal klaar maar gaat de goede kanten op. De dagen vliegen voorbij, vandaar dat ik niet veel bij jullie langs ben geweest. Ga ik verandering in brengen! Fijne dag verder! Groetjes Ela

dinsdag 27 november 2018

Kerst met sneeuwpop

Hallo dames,
Een kaartje met een digi van Dora voor jullie. Dora heeft weer leuke sneeuwpoppen getekend, neem maar eens een kijkje, dan zie je gelijk de andere kaarten van het team! En deze sneeuwpoppen kun je natuurlijk ook prima voor een kerstkaart gebruiken zoals ik gedaan heb.


De letters x-mas heb ik gewonnen bij MD, maar meteen mee aan de slag gegaan, leuk!
Met deze kaart doe ik mee bij:
De Egel: Kerst met sneeuwpop
Ally's Angels: winter
Cheerful Sketches: schets november
Stamping Sensations: challenge/get ready for Christmas
Scrapping4fun: non-traditional-christmas colours

Leuk te vermelden:

1e top 3 Hobbyvision


Top 3 The Creative Sketchy girls
Wat vinden jullie van deze kaart? Ik heb de schets nog een keer gebruikt van Cheerful Sketches, jullie hebben het vast wel herkend.  Morgen is manlief jarig en we gaan er een gezellig dagje van maken! Groetjes Ela

maandag 19 november 2018

Winters weer?

Hallo dames,
Ik hoorde net dat er natte sneeuw wordt verwacht, daar past mijn kaartje dan goed bij.
Hey is een dubbele zig-zag kaart wat de uitdaging is hij De Egel. Leuk om te maken! 


Ik stuur deze kaart naar:

BenBasn het werk dus houd het kort. Tot snel! Groetjes Ela

zaterdag 17 november 2018

Challenge #97 bij Crafty Friends Challenge

Hallo dames,
Het is alweer tijd voor een nieuwe uitdaging bij Crafty Friends. Deze keer is het thema: gemstones/pearls. Niet moeilijk, dus ik zeg, doe mee. Dit is mijn kaartje:


Ik heb een digi van All dressed up ingekleurd en de schets van Cheerful Sketches gebruikt. Ik heb wel een tijdje bezig geweest met het bij elkaar zoeken van het DP, kun je soms hebben, toch?

Onze sponsor voor deze challenge: 
If you are our lucky winner of this challenge, you will receive a $12 voucher to spend on  digital stamps of your choice fromDi's Digi Stamps Store.  Click to be taken to their web-store and for more inspiration take a look at their Blog and Facebook page.

Ik stuur deze naar:

Ik wens jullie een fijn weekend! Groetjes Ela
donderdag 15 november 2018

Reminder challenge #147 The Sketchy Challenges

Hoi dames,
Vergeet ik toch helemaal mijn reminderkaart voor The Sketchy Challenges, anything goes!Deze scrapling had ik gemaakt voor de challenge bij Dutch Card Lovers maar was te laat (hee, zie ik een patroon, daar🤔?). Ik dacht waarom maak ik er geen easelkaart van, leuk toch?
En nu jullie, alles mag bij The Sketchy Challenges en kijk ook naar de andere voorbeelden van het team!

Met deze kaart doe ik mee bij:
Love to scrap: anything goes
Love to craft: anything goes

Leuk te vermelden:
2e prijs bij Marianne Design

Groetjes!

zaterdag 10 november 2018

Kerstkoekjes

Hallo lieve blogsters,
Wat fijn jullie berichtjes op mijn vorige blog te lezen! Ik was er zelf ook best verrast over, simpel maar met een leuk effect. Nu weer wat anders, namelijk een kaartje met kerstkoekjes. Dat is de uitdaging bij 2 Sisters on the blog die ik graag aanging. Het zoeken naar een plaatje met kerstkoekjes was al een uitdaging, maar uiteindelijk dacht ik aan de easy 3D doordrukvellen van Studiolicht die ik nog had.
Ik heb er een easelkaart mee gemaakt. De koekjes zie je daar hangen tussen de teddybeertjes en ook de hartjes zijn koekjes, volgens mij van die Lebkuchen die je op de Duitse kerstmarkt kunt kopen.

Verder heb ik het DP Wintertime van Marianne Design gebruikt waar ik nog wat restjes van had. Past er goed bij dacht ik zo. De mannen zijn naar het voetbal dus ik heb een heerlijk vrouwen avondje met een kostuumdrama 😊.
Deze kaart doet mee bij:
2Sistersontheblog: Kerstkoekjes
Love to craft: anything goes
Love to scrap: anything goes

Een fijne avond nog!

donderdag 8 november 2018

Thank you

Hey dames,

Een bedank kaartje, altijd leuk en makkelijk om op voorraad te hebben.

Simpel met een malletje die ik al hééél lang heb liggen (wist nooit wat ik ermee moest doen) door de embossingmachine gedraaid en verhip, dit is het resultaat. Met kleurtjes mooie overloop gemaakt en een passend DP erbij gezocht. Verder een bloem uitgestanst uit hetzelfde DP en dit is het resultaat:Snap niet dat ik daar niet eerder opgekomen ben...? Leuk effect zo toch?

Ik stuur het nog even snel naar:
scrapping4fun: thank you
Love to scrap: anything goes
Love to craft: anything goes

Groetjes! Ela

Leuk om te vermelden:


Top 5 Do All Kreatives
DT favorites Love to Scrap
 

zaterdag 3 november 2018

Baby

Hallo allemaal,
Vandaag heb ik een babykaartje voor jullie. Deze heb een tijdje geleden gemaakt maar jullie nog niet laten zien.Het is een lekker fris kaartje vind ik. Dat komt denk ik door het mooie DP van Marianne Design PK9122 Nanny memories en PB7054 Crafty Patterns. Verder heb ik verschillende tekststempels gebruikt; EC0238, en CS0996 en de zebra van EC0170 ingekleurd. Tenslotte het bijtringetje met eendje LR0307 toegevoegd. De hartjes stans is van Action. Deze kaart heeft nog geen bestemming maar komt vast van pas.

Ik stuur deze kaart naar:

Benieuwd wat jullie vinden van deze kaart. Drukke periode geweest op het werk met een aantal bijeenkomsten buiten de deur en in de avond. Dus vandaag even 'rustig' aan gedaan, gesport, in het zonnetje bij het voetbal van mijn zoon langs de lijn gestaan, een boodschapje en verder niks. Ook wel eens lekker. De strijk wacht wel! Fijn weekend allemaal! Groetjes Ela