Pagina's

maandag 30 januari 2023

50

Een vriendin van mij wordt binnenkort 50 en ik heb alvast een kaart gemaakt. Ook ik ben dit jaar aan de beurt. Het is voor sommigen nogal een ding geloof ik, daar heb ik geen last van maar omdat anderen er zo mee bezig zijn, houd het mij ook bezig, haha! We gaan het meemaken als het zover is. Ik heb een easelkaart gemaakt, maar dan een beetje anders...

Hij lijkt scheef, maar dat is de foto. Hij staat echt recht!

Even een zij-aanzicht..


Benieuwd wat jullie van deze vrolijke bloemenkaart vinden. Te weinig tijd voor knutsel afgelopen weekend, maar toch deze en nog een kaart voor een collega die afscheid heeft genomen kunnen maken. Deze week is haar afscheidsborrel. Ik zal 'm nog laten zien. 

Drukke week voor de boeg, dus ik laat het even hierbij, groetjes! Ela 

donderdag 26 januari 2023

Er is er één jarig...

Een verjaardagskaart en de jarige wordt toegezongen door de dieren in het bos. De kleuren van het dp van Marianne Design komen niet zo goed uit helaas. Het is zo'n leuk papier! De diertjes had ik nog ingekleurd liggen en die passen er goed bij. 


Challenges:

En dan is januari bijna weer voorbij. Er zijn nog een aantal uitdagingen waar ik aan mee wil doen maar de tijd glipt onder mijn vingers vandaan. Hebben jullie dat ook? Van het weekend dan maar nog even mijn kamertje in.

Fijne avond verder! Groetjes Ela 

zondag 22 januari 2023

New home

Een redelijk luie zondag vandaag, even tijd voor een post. Deze verhuiskaart verstuurde ik vorige week naar een buurman op leeftijd. Zijn vrouw overleed maart vorig jaar en nu heeft hij het huis verkocht. 

De kaart is gemaakt met de mal van Marianne Design LR0677 en restjes papier uit blokje PK9099, gecombineerd met wat spulletjes van de Action. 

En nog een toppertje bij Let's craft and create met mijn winterdoosje: 

Straks gaan we lekker uit eten, mijn zoon heeft zijn scriptie goed afgerond. Reden voor een klein feestje. Nu nog 5 maanden meewerkstage en dan is hij klaar met zijn opleiding.

Fijne zondag verder! Groetjes Ela 

woensdag 18 januari 2023

K van koffie...

...of van koek, kaneel of kruidnagel, het staat allemaal op dit plaatje. Heerlijk met dit winterse weer, gewoon lekker! Het plaatje is van Syta van Gelderen, de tekst (woorden omgedraaid)  en het dp van Marianne Design.


Bij Do al(l) Kreatives heb ik gewonnen met mijn tunnelkaart, maar er waren maar 2 deelnemers! Maar goed, ze hadden ook de andere kaart kunnen kiezen denk ik dan maar☺️. Ben er blij mee!

Na wat huishoudelijke klusjes en sport duik ik nu nog even mijn hobbykamertje in. 

Geniet van de zon! 




maandag 16 januari 2023

Winter

Het is winter maar het lijkt wel herfst, wat een regen en wind! Dan moeten we maar een winters tafereel op een kaart toveren. 


Deze mooie mal van Dutch Doobadoo heb ik laatst gewonnen met andere leuke spulletjes bij Girlz Rebel Challenge. Gelijk dus een kaart mee gemaakt.

 Tot de volgende! Groetjes Ela 

maandag 2 januari 2023

Je bent een topper

Een heel mooi 2023 gewenst, in goede gezondheid, met veel gezelligheid, positiviteit, liefde en creativiteit! 

Laten we het nieuwe jaar eens positief beginnen' moeten in ze bij 4 season swap challenge gedacht hebben. Dus is mij gevraagd als gastdesigner om een kaart met een compliment te maken en dit is mijn uitwerking. 

Benieuwd wat jullie ervan vinden. Zo zijn er natuurlijk nog tal van complimenten te geven, dus duik in je spulletjes en ga ervoor! 

Groetjes Ela