Pagina's

donderdag 3 juni 2021

Pensioen

Een collega is met pensioen gegaan. Hij werkte bij HR vanuit een ander kantoor en we hadden zo nu en dan (mail-)contact over ons personeel (wij zijn een organisatie binnen een grote organisatie met een eigen entiteit/personeel etc). 

Omdat ik een 'neutrale' kaart wilde maken (ik ken hem niet goed genoeg om te weten wat zijn hobby's e.d. zijn) moest ik gelijk aan de uitdaging van De Egel denken, gebruik stof. Van een stukje spijkerstof heb ik een hangmat gemaakt, tussen twee paaltjes gehangen en daar is aap in gaan liggen. 

Kijk 'm eens genieten, genoeg bananen om zich heen, lekker luieren op het strand, wie doet hem wat?! Het is precies zo geworden zoals ik het in mijn hoofd had, ook wel eens fijn😊. Hij zou 'm inmiddels ontvangen moeten hebben maar aangezien ik een weekje vrij ben check ik mijn mail niet (hij is wel een type die wat van zich laat horen). We kregen van zijn collega een oproep om een kaartje te sturen. Ik weet niet of er verder nog iets gedaan wordt voor zijn afscheid, het is geen type die graag in de schijnwerpers staat maar je kon altijd van hem op aan. Nu weer afwachten hoe dat is met zijn opvolger. 

Mijn weekje vrij is bijna weer ten einde. Gisteren heerlijk zo'n 40 km gefietst in Buren (erg mooi stadje) en omgeving en langs de Lek. Genoten! Als het weer het toelaat gaan we morgen nog een rondje doen. Vandaag rondom huis gerommeld en ik ben met een borduurseltje begonnen.

Groetjes Ela


13 opmerkingen:

  1. Superleuke kaart, die wordt vast en zeker gewaardeerd.
    Veel plezier nog morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuke kaart!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke gezellige pensioenkaart.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je een leuke kaart voor de pensionering van je collega gemaakt. Leuk gemaakt, die hangmat van stof.
    Je hebt het getroffen met het weer in je vrije week. Fijn dat je gisteren zo'n mooie fietstocht hebt gemaakt.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ela,
    wat een gave kaart met die hangmat! Tof idee zeg! En ontzettend leuk dat je deze voor je collega hebt gemaakt. DIe zal vast en zeker in de smaak vallen. Dank je wel voor het meedoen bij de Egel. Geniet nog even van je vakantie. Je hebt een mooie week uitgezocht..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele leuke kaart Ela! Die aap is echt lekker aan het chillen. En zo te lezen heb jij ook een lekkere week, geniet ervan! Groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een GRAPPIGE kaart met dat aapje Ela.
    GENIET nog van je vrije week.
    Liefs Wilma ☺☺☺

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een te gek kaartje! Zo leuk die aap in de hangmat. Helemaal leuk voor iemand die met pensioen gaat.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dankjewel voor je lieve berichtje op mijn blog Ela! Wat is je kaart ENIG met de hangmat van stof, super bedacht en hij gaat hem super vinden! Jij hebt een prachtige week gehad in je vrije week, echt boffen! geniet nog maar van je laatste daagjes!
    Groetjes Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou zeg, hoe kom je er op, wat een leuk idee en mooi uitgewerkt. Ik dacht eerst dat je het aapje van vilt had gemaakt, dat zou ook heel goed kunnen. Ik moet mijn vilt maar eens opzoeken want voor de diertjes van Eline zijn ze heel erg gaaf. Dank je wel voor het meedoen aan deze uitdaging van de Egel. Groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schitterende kaart.
    Groetjes, Chantal S

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een superleuke kaart met die 'echte' hangmat en de luie aap erin. Perfect voor deze gelegenheid.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige kaart voor iemand die met pensioen gaat. groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela