Pagina's

dinsdag 9 februari 2021

Voor jou!

Daar ben ik weer, dit keer met twee kleine kaartjes voor aan een bos bloemen of cadeautje. Ik ben aan de slag gegaan met de uitdaging van Dutch Card Lovers om met drie kleuren een achtergrondje te maken. Ik heb gekozen om de stempels van Marianne Design te gebruiken en daarop een bloemetje te plakken dat ik in dezelfde kleuren heb gekleurd.

In het echt zijn de kleuren mooier maar betere foto's kreeg ik niet helaas. Dus dat moeten jullie dan maar van mij aannemen.

Challenges:

Dutch Card Lovers:  Trio-colorblocking

Misschien zijn jullie ook al bezig geweest met deze uitdaging. Ik heb het filmpje bekeken en raakte geïnspireerd! Een andere uitwerking van de uitdaging volgt later deze week. 

Zo dadelijk klunen we even naar het dorp voor een boodschapje. Het zonnetje schijnt hier lekker en het is een prachtig gezicht.

 Fijne middag! Groetjes Ela


9 opmerkingen:

 1. Prachtig gedaan Ela de color-blocking! Schattige kaartjes zijn het geworden! Was zeker een hele leuke uitdaging. Hier schijnt ook een heerlijk zonnetje en een wandeling al gemaakt! Fijne dag verder vandaag!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk deze kleine kaartjes voor aan een bos bloemen. Mooi zo is 3 kleuren. Met inkt werken is ook leuk om te doen. Ik ben al ook uit geweest vanmorgen . Wandel op dinsdag vaak met een buurvrouw. Het was heerlijk dd zo'n erbij mooi rustig. Het betrekt hier nu. Huishoudelijke klusjes zijn klaar. Heb net mijn kaarten maak spullen op de tafel .Moet nog kaarten afmaken. Geniet van het mooie weer en landschap. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes. Mooi om de drie kleuren in dezelfde tinten te houden.
  Het is inderdaad heerlijk wandelweer! W e doen alleen iets langer over een rondje door de sneeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige labeltjes met mooie kleurencombinatie's. Wat een mooi en lief kaartje met de sketch, lief de vogeltjes en de vlindertjes.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn hele mooie kaartjes geworden.
  Het is inderdaad een hele leuke challenge. Ik begin de bodem van mijn zakje met tijd te zien, dus ik ben bang dat ik deze keer de challenge moet laten schieten.
  Het zonnetje maakte zo veel goed vandaag. Het was ook weer even een reality check, dat mijn ramen weer heel nodig gewassen moeten worden.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief deze kleine kaartjes! Leuke stempel heb je gebruikt voor de achtergrond. Bedankt voor het meedoen met de DCL challenge en geniet van je wandeling in het zonnetje naar het dorp!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaarten Ela, je hebt een hele leuke manier gevonden om de Trio-colorblocking uit te voeren.
  Bedankt voor je deelname bij DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaartjes Ela! Mooi gedaan voor de challenge. Leuk dat je meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zelfde idee en toch een heel ander effect. Toppie!! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela