Pagina's

donderdag 10 juni 2021

Van onschatbare waarde

Oeps, slecht begin... Vergeet ik de kaart voor de uitdaging bij Penny's paper challenges te posten... gisteren is ie live gegaan. Jullie doen toch weer lekker mee?


Ik ben aan de slag gegaan met de digi van Sheepski Design, Daisy Panel - image no 182, hier te vinden. Heel basic gehouden in een mini slim line model (16x8,5) omdat de afbeelding al mooi genoeg is. Maar wel een lekker kleurtje gegeven! 

Challenges: 

dutch card Lovers: mini slim Line

Na een heerlijke vrije week ben ik sinds maandag vol in het werk en ook gisteren moest ik werken op mijn parttime dag. Dus het hele ritme naar de knoppen. Maar we hebben het lekker gehad. Vrijdag zijn we ook nog gaan fietsen maar dan vanuit huis omdat de weersvoorspelling wat minder was. Dat viel alles mee en we hebben toch nog zo'n 35 km gefietst. Zelfs in de 'achtertuin' is het prima fietsen, kom je nog eens waar je met de auto niet komt! Er zullen vast nog meer tochtjes volgen, misschien morgen al ..

Nu eerst buiten sporten! Fijne avond, Ela

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi boeketje bloemen op je kaartje.
  Geniet van je vrije dag morgen.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart, dat "kleurtje geven" is je goed afgegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He5 is een prachtige kaart met deze leuke bloemen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf kaartje, lekker fris ook door de kleurtjes en de mooie Margrietjes! Dat paneeltje erachter geeft het echt iets extra's. Fijn dat je meedoet met DCL, dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het formaat van deze stempel is perfect voor een mini slimline kaartje. Heel mooi gedaan! Dankjewel voor het meedoen met de DCL challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kaartje met een mooie opvulling! Goed gelukt. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela