Pagina's

vrijdag 21 juni 2024

Onder water

 Een onderwaterkaart deze keer voor jullie. Nu hebben we natuurlijk al genoeg water gezien maar goed. Dit is in ieder geval leuker om naar te kijken dan de regen. De stempel is van Studio Light en heb ik een keer gewonnen (sorry, weet niet meer waar). Ik heb er een soort frame omheen gemaakt met de mallen van Marianne Design. 


   Challenges:

Vanmiddag nog een uitgebreid programma met werk, bestuursvergadering en eten. Het wordt dus een lange dag. Helaas mis ik dan ook het voetballen, maar hopelijk kunnen we op de terugweg nog een deel meepikken via de radio! 

Groetjes Ela

zondag 16 juni 2024

Vlinders

Eindelijk weer eens een kaartje van mij, deze heeft lang onaf op mijn bureau gelegen. En de vlinders nog langer! Ik had er een boel uitgestanst en af en toe in elkaar gezet zo tussendoor. Nu hebben er een aantal eindelijk een plekje op een kaart gekregen, samen met de rups.



Het zal de komende weken ook niet veel worden met de knutsel, veel andere bezigheden en dan is het niet eens fietsweer! We hebben het straatwerk in de achtertuin flink aangepakt en daarna was het natuurlijk ramen wassen ☺️. En de heggen moesten gesnoeid dus dat kost wel wat tijd. Maar geniet er weer van als het af is! Nu het weer nog....

Fijne zondag verder! Groetjes Ela