Pagina's

woensdag 19 februari 2020

Lente in aantocht

De krokussen en sneeuwklokjes staan al hier en daar in bloei en ook de hyacintjes doen hun best om hun koppies boven de grond te krijgen. De lente lonkt! Dus een lente kaart hoort daarbij mét kuikentjes.

De een wil uit de mand klimmen, heeft al 1 pootje buiten boord. De ander kijkt 'm verbaasd aan zo van 'wat doe jij nou?'

Ik geef 'm aan mijn collega, die heeft iets met kuikentjes (heeft met haar naam te maken) en die komt bij de rest van haar collectie te staan.

Challenges: 

Materialen Marianne Design: COL1429, DP romantica dreams PK9160, krokus LR0400, mandje LR0520, gras LR0360 en stempels CS1022. 

Lees jullie reacties weer graag en tot snel maar weer! Groetjes Ela

maandag 17 februari 2020

Mannenkoor

Een muzikale mannenkaart heb ik gemaakt met dit leuke plaatje. Ooit eens van internet gehaald ofzo, weet het niet meer. Wilde na al het roze en rood eens iets met blauw maken. Ik heb de schets gebruikt van De Egel maar dan gedraaid.


Challenge:
De Egel: schets + muziek
knutsels en kadootjes: Muziek

Wel gefreubeld gisteren maar nog niet bij jullie langs geweest. Het was er nog niet van gekomen, vanavond maar weer een poging...sorry! Vind jullie berichtjes leuk te lezen en ben benieuwd wat jullie vinden van dit mannenkoor! Groetjes Ela 



zaterdag 15 februari 2020

Nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges

Mijn tweede post voor vandaag is de reminder voor de challenge bij The Sketchy Challenges: sketch.

Dit is mijn bijdrage:
En dit is de schets waar jullie mee aan de slag mogen:


En Veronique, onze sponsor, stelt deze prijs van Hero Arts ter beschikking. 



Alle reden om weer mee te doen, de schets is even een uitdaging maar daar laten we ons toch niet door weerhouden?!

Challenges:
Scrapping4fun: challenge-160-valentine-friends-wedding
Lovetoscrap: 130-red-andor-pink-equals-love

Morgen wat minder weer dus ga mijn best doen om bij jullie langs te gaan.

Challenge #129 Crafty Friends

Vandaag begint de nieuwe challenge bij Crafty Friends! Thema is gemstones/pearls.

Ik heb een kaart gemaakt met een digi van de sponsor van deze challenge: DRS Designs en heet 'Leonard rose offering' (http://www.drsdesigns.com/leonard-pig-rose-offering-679f/)

Vind 'm zo schattig!
 
 web-store www.drsdesigns.com/
 challengeblog drsdesignsblog.blogspot.com/ 

De winnaar krijgt een voucher van $20.00 voor rubber stempels in de DRS Designs online winkel.

Challenges:



dinsdag 11 februari 2020

Hollandse lente

Al 3 dagen flinke wind hier met een piek op zondag. Wat waait het zeg, maar volgens mij is het in andere delen van het land nog veel erger geweest. Gisteren wel aan het eind van de middag een hele grote hagelbui op mijn kop gehad, brrr! Zo langzamerhand verlang ik toch wel naar het voorjaar, dus dan maar voorjaar op mijn kaart. Ik heb een easelkaart gemaakt, was al weer even geleden.


challenges:

Ben benieuwd wat jullie van mijn tulpenkaart vinden. Ben er zelf wel blij mee, lekker vrolijk. Ik heb er nog eentje in de aanbieding maar die komt later.

Groetjes! Ela

donderdag 6 februari 2020

Gastdesigner Cheerful Sketches

Bij Cheerful Sketches ben ik bij de laatste challenge van 2019 in de top 4 beland. Hoe leuk is dat! Ik mocht voor deze maand gastdesigner zijn en heb deze kaart gemaakt met een digi van de sponsor Sheep Ski Design:


Challenges:

En nog even het top 4 kaartje:


Gisteren lekker rondgestruind op de beurs Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch. De basis voorraad papier weer aangevuld en nog wat DP blokjes van Marianne Design gekocht. Verder nog wat mallen en stencils en kleine frutsels maar heb me best goed gedragen 😄. Het was een heerlijk dagje!

woensdag 5 februari 2020

Fleurig labeltje

Vandaag een labeltje om aan een bos bloemen of ander cadeautje te hangen. Ik dacht aan gezellig en feestelijk en dus champagne en voorjaarsbloemetjes in een soort van picknickmand! Lekker kleurrijk en je kunt er nog alle kanten mee op.


Materialen Marianne Design: DP PB7056, LR0616, LR0520, LR0400, LR0504, LR0577, PL1516 en CS0996.

Deze kaart stuur ik naar:

Morgen naar de beurs in Den Bosch, lekker struinen en ideetjes opdoen! Gaan jullie ook? Groetjes Ela

dinsdag 4 februari 2020

See you!

Vorige week was een stagiaire voor het laatst. Als iemand maanden lang meeloopt in je team en ook een goede bijdrage heeft geleverd, is het jammer dat ze weggaat.  Ze doet een opleiding communicatie en heeft o.a. heel wat foto's en filmpjes voor ons gemaakt. Dus een persoonlijk kaartje om haar te bedanken!


Vond het wel toepasselijk met de camera en filmrol, lol.

Deze gaat ook naar De Egel: rood/zwart (dit was de eerste rood/zwarte kaart)
Snel, want de uitdaging sluit over een uur! Groetjes Ela


zondag 2 februari 2020

Daar zit muziek in!

Vandaag eindelijk weer eens een paar kaartjes af gekregen. Het was ook wel weer om te freubelen, het heeft de hele dag geregend hier. Dus in de middag heb ik mezelf opgesloten in mijn kamertje en dit is een van de kaartjes:


Bij Knutsels en Kadootjes zag ik de challenge 'muziek op je kaart' en daar had ik wel een idee bij. Dit grappige plaatje ligt al heel lang te wachten op een geschikt moment! Met die leuke embossing op de achtergrond is het een echte muziekkaart geworden. Op de labeltjes kan ik nog een tekst kwijt.
Challenges:

Benieuwd naar jullie reacties, bedankt voor de vele leuke berichtjes op mijn uilkaartje! Groetjes Ela