Pagina's

dinsdag 26 januari 2021

C van cactus

De C van cactus dacht ik bij de uitdaging van Knutsels en Kadootjes. Zoveel woorden met een C zijn er nu ook weer niet en toch schudden ze op het blog verschillende voorbeelden met een C uit de mouw. Nu moet je daar maar net iets van hebben natuurlijk maar deze cactus had ik in mijn voorraad.


Het model van de kaart heb ik overgenomen van een Kerstkaart die ik van Trijntje kreeg. De mal zelf heb ik niet maar zo kan het ook dacht ik. 

Challenges:


Reacties zijn weer welkom! Als het goed is krijg ik vandaag weer een bestellinkje binnen, voornamelijk papier want ik zag de bodem in zicht komen. En dat moeten we niet hebben, hè! En misschien zit mijn prijsje inmiddels ook bij de post 🤞. Kun je toch zo naar uitkijken hè. 

Heb nog een aantal kaartjes liggen maar die kan ik nog niet laten zien...dus nog even geduld! Fijne dag verder en tot later! Groetjes Ela




12 opmerkingen:

  1. Mooi model Ela!
    Wat goed dat je dat zo namaakt.
    Je cactus plaatje is erg mooi.
    Veel plezier met je nieuwe spulletjes.
    Fijne dag verder, liefs Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi gedaan Ela. Of het nou Cactus is of een Citroen. Het gaat om de C. En jij hebt er een prachtig kaartje mee gemaakt. Gezellig dat je weer meedoet bij K&K. Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt een hele leuke kaart ge maakt voor de challenge.
    Mijn woordenschat bleef ook achter...
    Lees ik dat nou goed?... Ben je bijna door je papier heen?... Dat is precies het tegenovergestelde van mijn papiervoorraad. ;o)
    Veel plezier met je nieuwe hobbyspulletjes.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk model. Prachtig kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een superleuk kaartje Ela.
    Mooi modelletje ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaart. Ik vind dit zo'n tof modelletje! Ik was ook verbaasd over de vele verschillende woorden met een C die voorbij kwamen, echt creatief Waar sommigen mee komen.
    Groetnis, Nynke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaart. Knap dat je de kaart zelf zo hebt gemaakt. Je hebt de kaart leuk opgemaakt. Zeker moet je voldoende papier hebben.... Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Knap kaartje, leuk model, leuk idee met de cactussen.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beautiful card, love the round shape and the cactus image!
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
    Rachelle DT
    https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ohw Ela, met mij al net zo er was op mijn werk verdenking van Covid 19 en zaten we in quarantaine vanaf het weekend en net gehhord dat we na testen van iedereen corona vrij zijn...pppffft wat een opluchting! Ik heb mij vd week op het knutselen gestort om mij af te leiden en hoofd leeg te maken. Wat is onze hobby dan fijn ook al moet je, je er soms toe zetten. Ik heb ook geshopt van de week bij webwinkels en ook mijn papier want ik zag ook de bodem in zicht komen, whaha.
    Je kaartje is heel mooi en leuk als je dan geinspireerd wordt door een kaartje (Trijntje) en je eigen draai eraan geeft en de C hè!, goed gedaan!!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Vrolijk cactus-kaartje, leuk model!
    Bedankt voor je deelname bij Knutsels en Kadootjes.
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela