Pagina's

zaterdag 6 juni 2020

Challenge #137 bij Crafty Friends

Vandaag start de nieuwe uitdaging bij Crafty Friends. Deze keer hebben we het thema alles mag/anything goes. Ik heb deze thee of koffie kopjes ingekleurd van onze sponsor...
Ik ben niet echt tevreden met mijn bijdrage maar had geen tijd om het over te doen. Mijn kleurwerk liep een beetje door en ik had een beetje spijt van de gifgroene kleur. Maar goed, het is wat het is! In ieder geval voor jullie geen reden om niet mee te doen, je hebt de kans tot 19 juni!

Onze sponsor voor deze uitdaging:


Prize - One lucky winner will receive 3 digital stamps of their choice 
from the Etsy store.

Challenges:

En toen was het weer weekend! Even wennen aan het weer na zoveel zonnige dagen maar dan kunnen we binnen weer eens aan de slag, toch? En de hobbykamer opzoeken.... Fijn weekend! Groetjes Ela

8 opmerkingen:

 1. Hoi Ela.

  Ik vind hem gaaf juist door dat groen in combinatie met het DP van Marianne design.
  Wat ik wel eens doe als ik uitschiet met kleuren is heel voorzichtig met een witte gelpen op het witte stuk langs het zwarte randje van de stempelinkt een beetje camoufleren en dat zie je echt bijna niet dus wie weet heb je wat aan de tip want het overkomt iedereen wel eens denk ik.

  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind er niks verkeerds aan hoor bij deze kaart. Vind dat gifgroene juist wel mooi. Zeker in combinatie met het dp.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Morning Ela
  Thanks for making your gorgeous DT card for our challenge. I love the bright green colour, it sets off the pretty ditsy floral paper. It will brighten someones day when they receive it because its so bright and cheery.
  Have a lovely weekend
  Diane Louise xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd even balen als het doorloopt hè, heb ik ook wel eens gehad en dit kwam omdat de inkt nog nat was van het laatste schilderwerk! Maar dat neemt niet weg dat ik het een enig kaartje vind en de kleuren juist wel flitsend!!!
  groetjes Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan het me voorstellen van de groene kleur maar het is wel lekker vrolijk!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een lekker fel groen kleurtje, maar alles past wel mooi bij elkaar. Je hebt de kopjes een mooi glans gegeven en waar het uitgelopen is zou je de lijntjes wat met een zwarte fineliner bij kunnen werken.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet te kritisch zijn op je zelf. Deze kaaart heeft door het kleurgebruik iets heel vrolijks en dat spat van scherm af. Niets mis mee dus.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Cute and wonderful card! Thanks for joining us at LTCCB
  Tina dt

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela