Pagina's

maandag 15 juni 2020

Reminder The Sketchy Challenges #164

En zo gaat er ruim een week voorbij sinds mijn laatste post! Waar blijft de tijd? Vandaag in ieder geval een reminder voor jullie op het blog The Sketchy Challenges.
We hebben een schets voor jullie en ik heb er een stoere mannen-/jongenskaart mee gemaakt.


Dit is de schets:

Ik zie nu pas, nu ik de schets eronder zet, dat ik twee hoekjes teveel heb gemaakt šŸ˜±. Ze zitten muurvast en met geen mogelijkheid meer te verwijderen. Nou ja, de ene hoek zit onder de schoen en de ander onder het label dus die vallen niet zo op gelukkig. Niet echt een voorbeeld hoe het moet, jullie kunnen beter naar de schets kijken šŸ˜Š.

Challenges:

Druk aan het werk deze weken, de tijd vliegt om zo. Maar prima hoor, liever wat drukker, anders schuif je alles maar voor je uit. En we sporten nog steeds lekker buiten, heerlijk. De groepslessen blijven ook na 1 juli buiten en daar ben ik blij mee. Ik deed voorheen eigenlijk maar 1 groepslesje en dan nog twee keer vrij trainen. Dan hoefde ik niet perse op tijd enzo. Maar nu moet je toch inschrijven, ook om vrij te sporten en de faciliteiten op het dak zijn nog beperkt, dus ben ik groepslessen gaan doen. En dat bevalt tot nu toe prima. Ik heb me vanavond weer heerlijk uitgesloofd! Groetjes Ela

8 opmerkingen:

 1. What a fabulous masculine card! I love the shoes; they are really fun! And really, sketches are just starting points; you are supposed to personalize them and use them as you want, so I think your interpretation is fabulous! Thanks for playing with LTSCB.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Ela! Hele mooi uitwerking van de sketch! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart met jullie sketch! Ik had bij mijn inzending ook al 4 hoekjes gesneden en ontdekte nog net op tijd dat er maar 2 op de sketch staan.
  Groetjes van Henriƫt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je deze kaart met de schets prachtig gemaakt Ela.
  Een hele mooie afwerking.
  Bedankt om nogmaals deel te nemen aan onze lopende challenge van Carlin's Kaartenparadijs.
  Succes !
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele mooie stoere kaart. Een leuke uitwerking van deze sketch. Ik bedenk net dat ik een kaart met de sketch gemaakt heb, maar nog niet geplaatst. Dat zal ik morgen dan doen, anders blijft het erbij.
  Het bevalt mij ook goed om buiten te sporten. Ik doe 2x per week mee met een Power Walk. En ook bij de sportschool waar ik sport blijven de buitenlessen doorgaan wanneer ze na 1 juli weer open mogen. Je moet je inderdaad voor buiten en straks de binnenlessen inschrijven.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof kaartje n.a.v. de leuke schets!
  Heerlijk als het kan, buiten sporten! Groetjes, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk deze kaart volgens de schets Ela. Mooie materialen heb je gebruikt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela