Pagina's

vrijdag 7 juli 2023

Groetjes uit Holland en feestjes

Onze zoon is naar vrienden in Mexico voor 4 weken. Hij verblijft bij een vriendin en hij vond het wel leuk iets van Hollandse zoetigheid voor ze mee te nemen (oud Hollands snoep, drop, speculaas en natuurlijk stroopwafels). Ik maakte daar nog snel een Hollands kaartje aan voordat het de koffer inging, mét een Hollands lintje. Er gaat ook nog een pak hagelslag in de koffer, die vond zijn vriendin toen ze hier vorig jaar was zó lekker!



Deze week was de diploma uitreiking van zijn HBO studie en de volgende dag zou hij vertrekken naar Mexico. In de tussentijd had hij sollicitaties lopen (hij wilde niet bij zijn stageadres blijven). Op de dag van vertrek naar Mexico heeft hij zijn contract kunnen tekenen bij zijn nieuwe werkgever (dat wilde hij graag rond hebben voor zijn vakantie). Een paar feestjes te vieren dus! En ook al is hij volwassen (maar pas 20), als ouder leef je mee, geef je advies, help je de koffer inpakken (dat kan ik véél beter) en breng je hem naar Schiphol 😄.

Maar het is allemaal gelukt en de reis is goed verlopen dus nu kan ie ontspannen en genieten (en wij ook, een beetje dan, haha!). 

Fijne avond nog! Groetjes Ela 

4 opmerkingen:

  1. Oeh, spannend als je kind zo er van huis is. Fijn dat hij snel een baan vond en nu ontspannen op vakantie kan met een goed vooruitzicht. Je maakte een mooi kaartje bij het superleuke pakketje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je een leuke kaart voor je zoon gemaakt . Een mooi Hollands pakketje heb je erbij gedaan. Zeker spannend allemaal. Fijn dat hij zo snel een baan gevonden heeft. 4 weken lijken lang maar zijn snel weer om…. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ZO hee.... wat een ontzettend drukke en spannende tijd voor jullie allemaal! EN een diploma, en een baan en een verre reis! En wat heb jij een leuke attentie gemaakt Ela! Dat zal in de smaak vallen.
    De volgende stap is uit huis....wauw wat gaat dat snel he?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk kaartje met de Hollandse tulpen !
    Tof voor je zoon dat hij zo snel al een baan heeft!
    Fijn dat je meedoet met de challenge bij Girlz Creative Crafts.
    Groetjes
    Nancy GCC

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela