Pagina's

woensdag 12 april 2023

Party animals

Vandaag twee party animals voor jullie, zijn het geen schatjes? Ze mogen lekker in de hoofdrol, de rest heb ik basic gehouden. De stempels zijn van Studio Light. De pootjes heb ik verhoogd opgeplakt. De blaadjes zijn van MD en heb ik gestempeld met groene inkt en toen uitgeknipt.

Challenges:

Vandaag weer aan het werk, geruild met gisteren. Zo konden we 2 familiebezoekjes combineren die ver van ons wonen. Twee tantes op leeftijd, de een nog heel fit en zelfstandig, de ander begin dit jaar alleen en dementerend. Zij is inmiddels van het Zuid -Holland verhuisd naar een zorginstelling in Overijssel. Een hele overgang maar dichter bij familie die veel voor hen heeft gedaan en nu nog voor haar doet. In maart werd ze 90, ze is nog heel kwiek maar helaas steeds meer verward. Moeilijk om te zien, zeker als je weer vertrekt en zij moet daar blijven. Maar ze wordt gelukkig liefdevol verzorgd en het is echt geen verkeerde plek.

En toch is het altijd weer confronterend zo'n bezoek, iedereen wil oud worden, niemand wil het zijn...

Een fijne dag. Groetjes Ela



2 opmerkingen:

  1. Een heel leuke kaart, leuk dat je de pootjes verhoogd opgeplakt hebt.
    Mooi dat jullie de dames bezoeken, dat betekent vast heel veel voor de dames. Het is absoluut niet fijn om iemand zo te zien aftakelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ela, Thanks for sharing your cute card with us at Ally's Angels! --Becca/DT

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela