Pagina's

zondag 19 februari 2023

Drieluik met borduur

Mijn paard staat even in de gang (carnaval, snap je em?), vandaag weer een drieluik, dezelfde vorm als de vorige maar dan andersom. Zo hoort ie eigenlijk maar de vorige keer had ik het dp verkeerd om geplakt... De borduurde hartjes heb ik gewoon zelf bedacht. Achtergrond met een stencil van Marianne Design gemaakten nog wat uitgestanste rondjes uit de stans van Studio Light gebruikt. Waarom weggooien?


Challenges:

Bij ons is het dus carnaval. Niet dat ik het nog vier hoor maar vroeger wel. Hier tussen de rivieren is het niet zo'n dolle boel als in sommige delen van het land, maar er wordt wel van alles georganiseerd. Vanmiddag de optocht gekeken, dat was nou niet om over naar huis te schrijven. En ik mag het zeggen, vroeger bouwden we hele wagens met de buurt en later heb ik ook een aantal keren in een loopgroep meegedaan. Maar er is weinig animo voor denk ik. Wel jammer. Maar goed, het is wat het is, er gaat ook een hoop tijd in zitten. 

Mocht je nog gaan hossen, veel plezier! 

Fijne avond, groetjes Ela 7 opmerkingen:

 1. Heel leuk kaartje! Dank je wel voor het meedoen bij de Egel. En bij K&K. Leuk dat je ze combineerde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt er een hele leuke, frisse kaart van gemaakt.
  Het dorp waar ik woon is nog behoorlijk fanatiek, als het over carnaval gaat. Zelf doe ik hier niet aan mee. Voor het raam heb ik wel versiering staan, en sommige liedjes vind ik ook wel heel leuk, maar daar houdt het dan ook helemaal op.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart bedankt voor je deelname bij KIC
  Groetjes Elly DT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart, drieluik heb je gemaakt, prachtig, hier in de grote stad in het zuiden van Nederland is het een drukte van jawelste, maar ook was hier te merken in de optocht dat het minder is als andere jaren. We hadden nu 72 wagens en lopers in de optocht, normaal is dat over de 100..Bedankt dat je meedoet bij K&K. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gedaan.
  Dank je wel voor het meedoen!
  Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een leuke kaart.
  Dankjewel voor het meedoen.
  Groetjes Nicolette DT 2Sistersontheblog

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela