Pagina's

zaterdag 24 december 2022

Koor in de sneeuw

Voor mijn collega die 1 december jarig was maakte ik dit koor in een doosje. Zij zingt in een koor dus vond ik het wel toepasselijk. Er volgen nu wat foto's, iedere diertje moet natuurlijk even in de spotlight☺️.

Ze was echt heel verrast en vond het super leuk! Het was even een werkje, ik vond een Italiaans filmpje op YouTube en wonder boven wonder ging het ook allemaal gelijk goed. Een paar aanpassingen gedaan want ik wilde een dicht doosje binnenin, in het filmpje was de bovenkant open als en gemaakt als windlichtje met vellum. Ook leuk trouwens. Het lijkt op de foto of er telkens een scheur in het mica zit maar dat is reflectie. 

Challenges: 

Nog even aanrommelen vanmiddag en dan klaar voor kerstavond. We maken het gezellig met een film en wat lekkere kaasjes en toastjes. 

Tot morgen! Groetjes Ela 

2 opmerkingen:

  1. Oh my goodness, Ela, this is amazing! What a treasure for your friend. It looks like a lot of engineering to get this together and made. I am so impressed and glad you linked it in Let's Craft and Create's "Inspired by A Song" challenge!! Hope you had a wonderful Christmas holiday. Cathy LC&C DT

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is echt zo mooi, bedankt voor je deelname bij KIC
    Groetjes Elly DT

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela