Pagina's

woensdag 18 mei 2022

Nog meer Hollands

Helemaal op dreef met slimline kaarten. Dit is de kaart die ik eerst verprutst had voor mijn vorige kaart, de kleine ronde mal was verschoven in de machine. Dus toen maar eenzelfde grootte uitgestanst. De koe lag al een tijdje te wachten, eindelijk mocht ie op een kaart. De bloemetjes zijn van de set met de bijtjes die eindelijk dinsdag op mijn mat viel! Ook een slimlinekaart mee gemaakt maar die volgt later. Ben erg benieuwd wat jullie vinden van mijn 'koekaart'! Vanochtend een verkeerde afslag genomen met het hardlopen, pfff! Kwam tot de ontdekking dat de ronde die ik wilde lopen helemaal niet kon en dat ik een hele lus moest maken. Maar ja, terug was net zover als door. En de zon ging natuurlijk ook nog volop schijnen terwijl het bewolkt was toen ik wegging. Dus bij thuiskomst was ik kapot alhoewel ik ook een deel gewandeld heb want mijn benen hadden er niet echt zin in na de training van dinsdagavond. Goed excuus om de rest van de dag heerlijk te freubelen in de schaduw! En wat zal het weer brengen vannacht en morgen? We gaan het zien! 
Groetjes Ela

6 opmerkingen:

 1. Het schijnt straks te gaan onweren. Ik hoop als ik thuis ben, want ik was erg optimistisch, alleen een vest aan. Maar ja, dan ben ik thuis en dan is het minder erg dan wanneer je naar je werk moet.
  Je kaart is super! Die koe is zo gaaf. Dank je wel voor het meedoen bij K&K

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele leuke kaart. Hier heeft het vannacht flink geregend en geonweerd.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel leuke kaart dat koeienplaatje is zo leuk!
  Jij hebt je workout dus wel gehad, oef...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke Hollandse kaart. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke slimline kaart met de koe erop. Bedankt dat je meedoet bij K&K. groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Loeigoeie slimline kaart, mooi! Bedankt voor je deelname aan onze IK HOU VAN HOLLAND-uitdaging bij Knutsels en Kadootjes.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela