Pagina's

vrijdag 3 april 2020

Verjaardagscadeautje!

Deze post blijft bovenaan staan. Scroll even naar beneden voor de laatste post.
Op 2 april ben ik jarig. En omdat er in deze tijd weinig te vieren valt, moeten we ons eigen feestje maar maken. Daarom heb ik een cadeautje voor jullie!


Een mooi moment om deze mooie mallen van Marianne Design weg te geven, leuk zijn ze hè?! En misschien doe ik er nog een kleinigheidje bij...

Als je mee wilt doen, laat dat dan even weten in je reactie hieronder! Ben je nog geen volger dan vind ik het wel heel leuk als je het wordt, maar het hoeft niet.

Gelukkig vier ik mijn verjaardag al jaren niet meer, wel gaan we altijd gezellig ergens eten. Maar dat zit er dit jaar dus ook niet in en dat is wel jammer. Maar er zijn ergere dingen en we maken er wel wat van! Groetjes Ela13 opmerkingen:

 1. Wat leuk Ela, dat je wat weggeeft! Ik doe graag mee. EN ja, al de verjaardagen in deze periode zullen wel heel anders zijn, Zelfs als je het niet viert en alleen uit eten zou willen kan dat niet. Bij ons in het dorp kun je nu van een restaurant iets laten bezorgen. EN anders wat halen bij de frituur....dat kan bij ons ook nog. Wie weet is er zoiets ook in jouw dorp?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks dat je het al jaren niet viert zal het toch een vreemd gevoel zijn. Mijn nichtje is vandaag 21 geworden, er zouden 2 feesten worden gehouden, maar helaas....
  Er zijn nu resraurants die bezorgen. Oké, het is niet hetzelfde, maar een kaarsje erbij, muziekje op de achtergrond en de tafel gezellig gedekt kunnen toch de sfeer verhogen.
  Ik doe graag mee met deze super weggever!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou we moeten er maar het beste van maken. Misschien kan je wel dineren in eigen huis, dat jullie iets feestelijks zelf klaar maken of laten bezorgen. dat is het belangrijkste ook niet, als we maar gezond blijven. Leuke actie ik doe graag meer hoor.
  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ela, zelf ben ik ook jarig in deze periode, nl. op 7 april. Ik heb al gezegd ik sla een jaartje over ( zou dat niet leuk zijn ;) ) Maar we houden hoop en dan vieren we na deze rotperiode nog wel eens een verjaardagsfeestje ergens in de zomer.
  Een leuke actie van je en alvast gefeliciteerd
  Hou je goed en groetjes,
  Karin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad heel anders om jarig te zijn in deze tijd.....we moeten er maar het beste van maken!
  Ik doe graag met je actie mee Ela.....wat een super leuke weggever!
  Alvast van harte gefeliciteerd met je komende verjaardag,
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas is het niet anders, maar maak er als nog een leuke dag van.
  Alvast van harte gefeliciteerd.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is allemaal anders dan anders maar je kaartje krijg je wel hoor.
  Ik doe graag mee met je actie!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je op deze manier je verjaardag met ons viert Ela! Je staat natuurlijk ook op mijn kalender nu ;-), een kaart komt binnenkort jouw kant op. Ja, het is nu allemaal anders, maar je zult ongetwijfeld iets anders leuks kunnen bedenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zondag is mijn man ook jarig, eens lekker samen kokerellen kan een leuk alternatief zijn voor restaurantbezoek... Hou het gezellig met zijn drie, na deze epidemie nog kansen genoeg voor leuke momenten buitenshuis! Hoop ik, kijk ik ook naar uit 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk idee Ela. je kaart is al klaar... Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk Ela en van HARTE gefeliciteeeeeeeeerd! Gelukkig volg ik je al heel lang en had je het etentje voor je verjaardag zo gegund maar dat gaan jullie vast wel inhalen op een later tijdstip net zoals wij onze vakantie ...
  Creatieve groetjes, Anja v K

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lief dat je je verjaardag met ons viert en ondanks dat je het niet viert zal hetdit jaar toch een andere verjaardag zijn dan anders. Wij zijn 7 april 25 jaar getrouwd en dan hier ook geen feestje.
  Je candy vind ik superleuk, niet alleen om kaarten mee te maken, maar onze dochter maakt altijd een boekje van onze vakanties en daar zou het ook heel leuk zijn om voor te gebruiken.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi,

  Alvast proficiat met je verjaardag. Ik doe graag mee met je candy,

  Volger van je ben ik al lang :)

  grtjs
  claudia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela