Pagina's

zaterdag 24 februari 2018

Have a great Diary!

Hallo blogsters,

Bedankt voor jullie positieve reacties op mijn CAS poging!

Morgen zet ik mijn Candy op mijn blog maar eerst nog even jullie mijn gepimpte agenda laten zien (anders is het jaar al om, hihi). Het is een simpele agenda van de HEMA en ik heb er een leuke voorkant voor gemaakt. Ja, ik heb nog steeds een papieren agenda, heerlijk. Ik word er vrolijk van telkens als ik 'm tevoorschijn haal, jullie ook? Het is een insteekhoes en daarin zat een kaart net zoals die aan de binnenkant. Daarbij heb ik de kleuren gezocht en dat is het DP Colourful geworden van MD.

 
De afbeelding is een digi van Bugaboo die ik heb ingekleurd en verder heb ik alleen met de letters van MD het woord 'Diary' toegevoegd, en een tekststempel met 'have a great day'.
 

binnenin nog een leuke tekst in handlettering.
 

 Met deze agenda doe ik mee bij:

Stamping Sensations: anything with flowers
A gem of a challenge: spring flowers

Worden jullie er ook vrolijk van? Gisteren ben ik naar de beurs geweest in Den Bosch en daar heb ik natuurlijk het een en ander gekocht. Maar valt best mee hoor, ik had een bescheiden lijstje en daar heb ik me aan gehouden. Ik moet zeggen dat het me een beetje tegenviel, niet veel nieuws gezien, niets wat je ook in de winkel of online kunt kopen. Echt superdruk was het ook niet maar dat is niet zo erg. Wat vonden jullie er van?

Nog een fijne avond verder (lekker bij de kachel) en vergeet morgen niet terug te komen voor mijn Candy (al blijft de prijs nog even een verrassing)! Lieve groet, Ela


11 opmerkingen:

  1. Wat een mooie creatie. Vrolijk gedaan met die kleuren. Leuk dat je naar de beurs bent geweest, ook nog workshops kunnen volgen? Ik begrijp je dat je niets zoveel nieuws hebt gezien. Dat gevoel had ik een paar jaar terug al. Ik probeer nu wel iedere keer naar de ArtSpecially te gaan, vind het daar wel mooi. Workshops en uitleg met materialen.
    Nog hartstikke leuk dat je meedoet met de challenge van Stamping Sensations.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, geen workshop gevolg, had ik misschien moeten doen. Verder zie je veel stempeltechnieken en mixed media en daar ben ik niet zo van. Maargoed, het houd je van de straat, hihi, en de papiervoorraad is ook weer aangevuld!

      Verwijderen
  2. Leuk je agenda zo opgepimpt! Ik heb ook nog een papieren versie staan hoor, kan mijn man er ook van alles in zitten, handig toch!
    Nicolette en ik zijn ook gisteren geweest, jammer dat we elkaar niet hebben ontmoet. Wij vonden het juist drukker dan verleden jaar haha.
    Ik ging er zonder lijstje naar toe, had eigenlijk niks nodig...... ach je snapt het al....
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een originele agenda geworden! En je hebt nog plezierig je tijd kunnen besteden die niet door die agenda gevuld werd ook, hihi. Jammer dat de beurs wat tegenviel, gelukkig heb je wel je boodschappenlijstje kunnen afwerken. Veel pkezier met je aankopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuke agenda!...vind het juist heel leuk een mooie gepimpte agenda had ik vorig jaar ook gedaan dit jaar is het er niet van gekomen. Heb ook nog altijd een papieren agenda. Ben vrijdag ook op de beurs geweest...had niet veel nodig maar toch had ik weer een volle tas haha.
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Very pretty notebook! Thank you for sharing it with us for our floral challenge at Stamping Sensations.

    Lynne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gave agenda Ela! Mooie achtergrond en wat een schitterende handlettering; top!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, dit is leuk, een eigen touch aan je agenda gegeven, super leuk Ela!
    Voor je candy kom ik morgen even terug, dan heb ik wat meer tijd ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heb je je agenda leuk gepimpt. Vrolijke digi en mooi geschreven tekst.
    Ik heb ook nog altijd een papieren agenda met verschillende mapjes voor al mijn losse briefjes met aantekeningen. Reuze handig.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk gedaan. Zo wordt een agenda leuk om te gebruiken.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela