Pagina's

zondag 2 januari 2022

Nog even Kerst...

Allereerst de beste wensen voor 2022, dat het maar een mooi jaar mag worden met leuke herinneringen en natuurlijk veel creativiteit!

Ik hoop dat jullie allemaal een gezellig Oud en Nieuw hebben gevierd. Zoonlief was naar een vriend en wij waren lekker thuis. Er werd nog behoorlijk wat vuurwerk afgeschoten maar wat mij betreft hoort het er echt wel bij. Anders is het een avond zoals zovelen, toch?

Hoewel ik de Kerstboom vandaag opgeruimd heb en we inmiddels in 2022 zitten, heb ik toch nog een Kerstkaart voor jullie.  Gemaakt voor de Kerst maar nog niet laten zien en ik wil graag meedoen bij De Egel. Jullie herkennen de schets misschien wel.

Challenges:

De boom is eruit, de ballen vielen er bijna vanzelf uit omdat de takken gingen hangen (1 bal is er echt zo uitgevallen) en wij vonden het nu ook wel welletjes. Weer een 'normaal' ritme en hopelijk binnenkort nog meer terug naar 'normaal'. Vandaag in ieder geval een flinke wandeling van zo'n 10 kilometer gemaakt samen met manlief, heerlijk. 

Tot snel, groetjes Ela


7 opmerkingen:

 1. Ook voor jou de beste wensen. Je kaart is erg leuk en herkenbare sketch. Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De beste wensen voor 2020! Je hebt de sketch mooi gebruikt. Alweer een kerstkaartje voor de komende kerst?
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier wens ik je een mooi 2022.
  Leuke kaart met de leuke sketch, mooi papier heb je ervoor gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke strakke kerstkaart. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart heb je met de sketch gemaakt.
  Fijn dat je meedoet bij De Egel.
  Groetjes Marja Dt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart en natuurlijk ook weer leuk dat je de sketch van de Egel gebruikt hebt. Weer over op de orde van de dg is altijd ook weer fijn. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela