Pagina's

zondag 3 april 2022

Happy Easter

Hallo daar, ik ben er weer! Weer thuis na een mooie reis Andalusië en bezoek aan onze zoon.

Gisteren zin om weer lekker te freubelen en ik zag een aantal leuke uitdagingen. Geïnspireerd op komend Pasen was deze kaart snel gemaakt! 

Challenges:

Mooie herinneringen hebben we gemaakt deze reis. We hebben prachtige steden gezien, Granada met het Alhambra, Sevilla, Cordoba, Jaén, Baeza, Úbeda en héél veel olijfboomgaarden onderweg! We hebben in de vallei van de Sierra Nevada overnacht maar door bewolking en Saharastof/-regen de bergen niet kunnen zien helaas. Wel veel gelopen en natuurlijk als kers op de taart een paar dagen met onze zoon kunnen optrekken (en plat kunnen knuffelen). Toen was het weer gelukkig wat beter, in ieder geval droog. 

Gisteren was ik jarig, voor het eerst was mijn zoon er niet bij. Maar hij had een doosje met chocolade over de post laten komen met een heel lief kaartje erbij. Natuurlijk moeders in tranen😄 net zoals op het moment we hem 'achterlieten' in Cordoba. Daar had ik niet zo'n last van toen we hem op het vliegtuig hadden gezet, nu des te meer. Ach, hoort erbij. We hebben natuurlijk uitgebreid gebeld gisteren. Met z'n tweeën uit wezen eten, dat was ook heel gezellig. 

Inmiddels ben ik ook weer aan het werk, gelijk volop de drukte in. Dat is een nadeel van buiten de seizoenen op vakantie gaan. Ook dat went wel weer. Zo, nu stop ik anders wordt het bericht wel heel lang! Groetjes Ela

9 opmerkingen:

 1. Hele mooie kaart !!!
  Fijn dat de reis top was, kan je weer op teren.
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, je bent er weer. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben, lief van je zoon om een doos chocolade en kaart te sturen.
  Jouw kaart is een heel leuke, een gezellige paaskaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie genoten hebben.
  Je kaart is prachtig.
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Ela, wat fijn dat jullie het zo goed gehad hebben! En dat je jullie zoon kon platknuffelen. Vond hij vast ook wel fijn! En nog van harte met je verjaardag.
  Je kaart is ontzettend leuk, dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie paaskaart heb je met de leuke schets gemaakt. Wat heb je een mooie reis gemaakt.8Ik weet het wij hebben twee keer een reis door die streek gemaakt en die mooie steden met de bezienswaardig heden bezocht. Zeker heel mooi. Wat fijn dat jullie een aantal dagen met jullie zoon hebben opgetrokken. Nog van harte met je verjaardag. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Ela en wat fijn dat jullie zo genoten hebben bij je zoon. Woont hij daar voor vast of tijdelijk? Logisch dat je hem platgeknuffeld hebt hihi. Je hebt een leuke paaskaart gemaakt met de uitdaging bij De Egel.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda dt De Egel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuk kaart! En wat een mooie reis hebben jullie gemaakt en een fijn weerzien met jullie zoon!
  Dank je wel voor het meedoen aan onze challenge.
  Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel leuk kaartje Ela.
  Leuk dat je meedoet bij 2Sistersontheblog.
  Groetjes Nicolette DT

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zul jij nog steeds nagenieten van je reis en de ontmoeting met je zoon. Altijd lastig afscheid nemen en zeker met verjaardagen. De kaart die je maakte is weer heel erg leuk. Dank je wel voor jouw bijdrage aan de liftuitdaging van de Egel. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela