Pagina's

woensdag 16 december 2020

Happy X-mas

Nog maar een Kerstkaartje vandaag! Je herkent de schets misschien al wel van De Egel Deze kaart was zo gemaakt, had de kerstballetjes nog uitgestanst liggen, leuk dp en bijna klaar. Trouwens dat werkt wel handig, om al wat uitgestanst te hebben liggen, probeer nu telkens een aantal dingetjes tegelijk te stansen, dan heb je het alvast liggen. Kost wel wat opbergruimte..


Challenges:

En nu dan weer in lockdown. Had een afspraak bij de kapper gisteren, ik dacht dat ik dan goed zou zitten mochten er dinsdagavond tijdens de persconferentie strengere maatregelen komen. Maar helaas was dit naar maandagavond getrokken en dus de komende 5 weken geen kapper. Benieuwd hoe het er dan uitziet 🤭. Maandagmiddag was het heel druk in het dorp, een hele rij voor de Kruidvat, wat bezielt mensen? Ik kan wel snappen dat het allemaal dicht moest gaan. Behalve bij de supermarkt en de sportschool kwam ik eigenlijk nergens, maar toch is het weer even slikken... We maken er maar het beste van en zullen ons wel vermaken met Kerst, misschien een extra spel uit de kast trekken😃. Groetjes Ela


10 opmerkingen:

 1. Lief kaartje.
  Tsja, "alles" dicht, het was te verwachten. Nou ja, zo leren mensen eens te kijken naar wat ze wél allemaal al hebben en misschien gaan ze nu hun gedrag eens onder de loep nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart Ela, wat zijn de kleine balletjes schattig. Ja, we moeten maar kijken naar wat er wel kan en er iets van maken hè. Vandaag kreeg ik je kerstkaart, super leuk, dank je wel!
  Groetjes, Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje heb je met de sketch gemaakt. Leuke kerstballen zijn dit. En bedankt voor je mooie kerstkaart die vandaag aankwam.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En de grap is dat Kruidvat gewoon open mag blijven, omdat het een drogist is, hihihi, al die mensen voor niks in de rij gestaan.
  Je kaart is heel leuk! Dank je voor het meedoen bij de Egel.
  En dank je wel voor je mooie kaart (boekenlegger?) die ik vandaag kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een MOOI kaartje is dit Ela en dat zeg ik niet omdat het hier op de deurmat is gevallen. Dank je wel.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kerstkaart. IK heb gelukkig niet zoveel problemen met mijn haar... Op dit moment een model wat wat langer meekan... Eerder ging ik ook elke 5 weken... Dan was het weer nodig. Succes ermee.. Zeker een andere kerst... Spelletjes of wandelen en het thuis gezellig maken. We vervelen ons gelukkig niet. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful christmas card, Love the non typical colors!
  Thanks for playing along with us at our present challenge at Kreativ-Tanten and good luck! Hope you will join us next month again.

  Crafty greetings
  Alex

  *Owner* Creative Crafting Uncles
  *DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives
  *DT* Kreativ-Tanten Challenge
  Alex' Kreative Seite

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love the non-traditional colors of your card. Great card. Thanks for joining the challenge at Love to Craft Challenge Blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kaart en de achtergrond is zo bijpassend. ik heb op mijn bureau een hele doos met stansjes staan, vaak stans ik het uit en gebruik dan wat anders. Makkelijk voor vakantie dan neem ik de doos mee, en zoek er dan vaak wat uit , dan moet je het er mee doen. Ook meenemen naar mijn werk is een feestje. Cliënten mogen hier graag in rommelen en en vinden de mooiste dingen. Fijn dat je met de sketchuitdaging van de Egel meedoet. Nog een fijne 2e Kerstdag! Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela