Pagina's

zondag 8 november 2020

Schuifdoosje

Zoonlief is afgelopen maandag 18 jaar geworden! En net zoals zovelen hebben we telkens het feestje moeten bijstellen. Deze keer wilden we een kroegje afhuren voor een groot feest. Je wordt maar een keer 18 dachten we. Dat ging niet door. Dan maar met een paar vrienden naar de kroeg. Ging ook niet door. Dan maar op de dag zelf uit eten. Ging ook niet door. Uiteindelijk dus bij de Oosterburen een paar dagen eerder toch nog kunnen uit eten met z'n vieren (zijn vriendin hebben we maar beschouwd als behorend bij ons huishouden 😇).  

Het doosje wat ik gemaakt heb ging een beetje op dezelfde manier😊.
De bedoeling was dat het kadootje in dit doosje gestopt werd. De maatvoering aangepast en het zou moeten passen (trots dat dat gelukt was). Helaas had ik er geen rekening mee gehouden dat het laatje niet helemaal open geschoven kon worden vanwege het systeem (kaartje wat omhoog komt als lade uitschuift). Bovendien was het pakje eigenlijk te zwaar voor het trekmechanisme. Dus... 

Het kadootje was op zich al heel mooi ingepakt in een leren doosje (het was een armband) en ergens ook zonde om het dan zonder doosje in het laatje te leggen. Dus hebben we er maar een kaartje in gedaan met alleen geld wat ie ook nog kreeg van ons. Het werd dus een 'geldlade' 😅. Hij was er niet minder blij mee, had meerdere kadootjes op deze manier en ik heb me ook goed vermaakt met het maken ervan! 

Ik doe mee met de volgende challenges:

Tot de volgende kaart! Groetjes Ela


10 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd! Nou, de jarige is goed in de watten gelegd. Wat een gaaf schuifdoosje, die gaat hij vast en zeker goed bewaren. Lijkt me inderdaad heel leuk om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een super leuk doosje voor je zoon en alsnog van harte gefeliciteerd.
  Ik vind het heel jammer dat de jeugd zo beperkt is met leuke uitjes. Ik had het graag anders gezien, maar helaas.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf doosje is het geworden Ela, heel mooi! Gefeliciteerd met jullie zoon, 18 idd een hele mijlpaal, jammer dat het dit jaar allemaal anders moet natuurlijk, maar uiteindelijk vergeet je dat nooit meer lijkt mij zo. Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi doosje voor je zoon. Leuk dat pop-up mechanisme.
  Het is jammer dat zoveel leuke dingen niet door kunnen gaan. Maar we moeten nog maar even doorbijten.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi cadeaudoosje voor je zoon! Gefeliciteerd met hem. 18, volwassen dus. Leuk dat jullie toch nog uit eten konden gaan. Je wilt toch een leuke herinnering maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is toch een mooi doosje en kaart geworden. Van harte gefeliciteerd met je zoon. Volgend jaar als het weer beter gaat de 19e verjaardag maar dubbel vieren ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful gift box. Love the masculine style!
  Thanks for playing along with us at our present challenge at Kreativ-Tanten and good luck! Hope you will join us next month again.

  Crafty greetings
  Alex

  *Owner* Creative Crafting Uncles
  *DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives
  *DT* Kreativ-Tanten Challenge
  Alex' Kreative Seite

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel leuk schuifdoosje heb je voor je zoon gemaakt. En natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met zijn 18de verjaardag.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cool box.
  Thanks for joining us at the Creative Aunt Challenge.
  Greetings Andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great card box :o) how fun for the young man. Thanks for joining us at LTSCB
  Tina dt

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela