Pagina's

woensdag 26 oktober 2022

Eekhoorn

Kijk die eekhoorn nu eens! Die vermaakt zich wel nu er zoveel eikeltjes zijn gevallen. 

Het modelletje had ik weleens voorbij zien komen en nu eindelijk eens gemaakt. Het is simpel maar leuk. 
Hier zie je het model goed. 

Aan de binnenkant ruimte voor tekst maar die stempel ik pas als ik de gelegenheid weet.

Alle producten zijn van Marianne Design: COL1500, LR0693, LR0622, LR0623, LR0454, CR1336, CR1420 en DP autumn whispers PB7059.

Op mijn kaart is het herfst maar in de werkelijkheid lijkt het wel lente en het wordt zelfs zomer dit weekend. Heerlijk temperatuurtje weer vandaag, het is binnen kouder dan buiten 😉. Je weet gewoon niet wat je aan moet trekken. Nou ja, ik geniet er wel van hoor, ben niet zo van de kou. 

En nu ga ik slapen, morgen weer werken! Groetjes Ela 

woensdag 19 oktober 2022

Dank je wel

Vandaag een herfstkaartje met de Gnome! Een middagje lekker gnomes van Marianne Design in zitten kleuren en dit is er 1 van.


Challenges:

Even een vraagje, met deze stempels inclusief stans, stansen jullie de dan eerst en stempel je daarna of andersom? Ik stempel eerst en daarna stans ik uit maar soms stanst ie dan het stempeltje niet mooi evenredig uit. Dan zit er aan 1 kant meer witrand dan aan de andere. Terwijl het lijkt alsof de stans echt goed de afbeelding omsluit. Hebben jullie dat ook weleens? Tips zijn welkom!

Wat was het weer genieten vandaag in het zonnetje. Goed moment om een echt herfstklusje te doen, bladeren harken in de tuin. Dat moeten we nog wel een paar keer herhalen, de boom is nog lang niet kaal. Maar dat hoort er bij. 

Een fijne avond! Groetjes Ela 

Wintersport

De liefhebbers hebben het er al weer over, de wintersport. Ooit 1x wezen skieën en vond het wel leuk. Maar ik ben toch meer van de zon uiteindelijk. 

Deze gnomes genieten er van, als dat allemaal maar goed gaat...want mevrouw Gnome komt wel hard van die berg af sleeën...

Materialen Marianne Design: LR0435, PK9172, PK7058, VK9595, CR1560 en PL1516. De sterretjesmal is van Action. 

Challenges:

Marianne Design: schets

Ally's Angels: anything goes 

Fijne dag vandaag, het zonnetje komt hier flauwtjes door. 

woensdag 12 oktober 2022

Wat fijn dat jij er bent

Dit kaartje maakte ik voor mijn collega, die weer terug is van vakantie. We hebben elkaar door onze aaneensluitende vakanties zo'n 6 weken niet gezien. Dus ik vind het fijn dat ze er weer is en het is sowieso gezellig met z'n tweeën. 



Het is een klein herfstkaartje geworden, ze is dol op kleine kaartjes. Eenvoudig maar toch op en top herfst vind ik, vooral door het dp natuurlijk. 

Challenges:

Vandaag was alweer een mooie herfstdag, ben weer eens gaan hardlopen. En hachee gemaakt, typisch herfstgerecht! 

Groetjes Ela 

zondag 9 oktober 2022

Krans en strik

Het is herfst, niet per se mijn favoriete jaargetijde maar met zo'n zonnetje als vandaag en gisteren (na de regen) komen we die wel door! Ik heb gisteren heerlijk op mijn bankje in de tuin gezeten nadat  we die weer een beetje toonbaar hadden gemaakt. 

Dit staat niet in mijn tuin maar het is toch prachtig in die kleuren?

Ik heb genoten van het weekend al is het altijd snel voorbij. Vanochtend de wekker gezet voor de formule 1 maar na amper 2 rondjes gingen ze weer op stal. Na het ontbijt maar even mijn knutselhokje ingedoken en na de herstart daar verder gekeken.  Net voor ik moest gaan sporten was de race ten einde. Veel korter dan anders maar Verstappen is toch kampioen geworden! Minimale inzet, maximaal resultaat zeg ik dan. Fijne avond! Groetjes Ela 

woensdag 5 oktober 2022

Hallo meneer de sneeuwman

Langzaamaan komt er weer een kaartje uit mijn handen. Deze duurde wat langer, altijd even een secuur werkje zo'n shaker card. Maar ik heb de sneeuwman in een venstertje kunnen vangen!

Druk bezig met een sneeuwballen gevecht met zijn vriendje die achter de bomen verstopt staat. Zelf is ie behoorlijk verwikkeld in een glittersneeuwstorm. Materialen Marianne Design: 

CR1474 kader, LR0024 shaker window, CR1483 en LR0556 bomen, LR0631 sneeuwman, CR1478 bloem, LR0518 voorgrond sneeuw, PK9171 DP Brocante Christmas.

Fijne dag! Groetjes Ela