Pagina's

dinsdag 30 april 2019

Weer een vogel!

Hallo allemaal,
Zoals gezegd vandaag de kaart met de stempel van Dora. Nou ja, de stempel is van Crafty individuals maar Dora heeft meegewerkt aan het ontwerp ervan. Het blijft een prachtig voorjaars tafereeltje met de bloesem tak. Het zwart-witte DP is van MD en viel toevallig ergens uit, was al op maat en ik vind het er precies bij passen. Wat zeggen jullie ervan? Verheug me telkens op jullie reacties!


Met deze kaart doe ik mee bij:
addicted-to-stamps: lots of layers

Tot snel, woensdagavond nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges! Kaartje is klaar,  ga ik het toch allemaal redden... :)

Groetjes Ela

maandag 29 april 2019

Zonnige lentegroetjes

Hallo dames,
Time flies! Hebben jullie fijne Paasdagen gehad? Wij wel, lekker veel buiten geweest met dat mooie weer. En dan gaan de weken nog sneller lijkt het wel! Bedankt voor jullie reacties op mijn Paaskaart. Het maken van kaarten gaat bij mij altijd op een lager pitje merk ik, zodra de lente begint. Hebben jullie dat ook?


Deze kaart is in ieder geval afgekomen. Lekkere lentekaart volgens schets van De Egel, of eigenlijk, een lift kaart. Lijkt wel een beetje op de vorige opdracht, de starburst. Kom je in ieder geval van je restjes papier af! No een paar dagen werken en dan ben ik een week vrij. We gaan niet weg hoor, mijn zoon zit voor zijn examen, maar gewoon wat afspreken met vriendinnen, klusjes in huis waar ik naar niet aan toe kom, dat soort dingetjes. Ik verheug me er nu al op! En dan kom ik ook weer eens bij jullie langs.

Met deze kaart doe ik verder mee bij:
Ally's Angels: anything goes
Creative sketchy girls: bloemen

Groetjes en tot morgen, dan laat ik jullie de kaart met digi van Dora zien!

zondag 21 april 2019

Pasen!

Hallo dames,
Nog een fijn Pasen, zo laat op de avond van 1e Paasdag. Bij mijn blogrondje zag ik de ene na de andere Paaskaart voorbij komen. Ik dacht aan mijn bijna af Paaskaart op mijn bureau en bedacht me dat ik niet achter kon blijven en dat posten op de 2e Paasdag een beetje mosterd na de maaltijd is. Dus vanavond maar even afgemaakt :).

Op de tweede foto (helaas niet altebeste kwaliteit in het donker) is beter te zien dat het een pop-up kaart is. 


Het grote ei is een mal van Noor! Design die ik gewonnen heb bij een bloghop. Ik zag de uitdaging bij Dutch Card Lovers om regenboog kleuren te gebruiken en bedacht toen met een stukje papier waar eitjes uit waren gestanst te gebruiken als mal. En zo heb ik de kleuren erop gestempeld. Verder kuiken en kip en een nest met eitjes.

En, wat vinden jullie van mijn Paaskaart? Allereerst had ik helemaal geen inspiratie maar toen ik er vanavond voor ging zitten was ie zo af.
Morgen nog een extra dagje genieten, heerlijk buiten! Groetjes Ela

woensdag 17 april 2019

Kaartje voor Marijke, 65

Hallo dames,
Bedankt voor jullie reacties op mijn vorige kaart, mijn collegaatje is 24 april jarig dus volgende week gaat ie op de bus.

Marijke uit blogland is 65 geworden en ik zag dat ze mijn kaartje heeft ontvangen dus kan ie hier ook geshowd worden.

Het is een 'Starburst' kaart geworden, ik had er nog nooit van gehoord. Het lijkt trouwens meer een 'sunburst', zonnestralen moet ik aan denken. Maar goed... Het is de uitdaging bij De Egel en ik vond het erg leuk om te maken, ga ik zeker vaker doen! De leuke papiertjes zijn van Maja en de rest is van Marianne Design.

Bij Carlin's Kaartenparadijs heb ik met deze tag een top 3 plek behaald:
Verder kreeg ik nog een geweldige kaart van Dora voor mijn verjaardag:

Dat was het even voor nu, geniet van de mooie dagen die komen! Groetjes Ela

maandag 15 april 2019

Reminder The Sketchy Challenges: use a tag

Hallo dames,
Druk bezig geweest met twee kaartjes voor jarigen. De een wordt binnenkort 40 en de ander wordt morgen 65 (Marijke uit blogland). De een dient gelijk als reminder voor de challenge bij The Sketchy Challenges: use a tag. Leuk om de kroongetallen te werken en vooral de grote cijfers vind ik dan mooi opvallen. De jarige 40-er is een oud collega, zij kijkt toch niet op mijn blog dus hier is ie vast:

De vorm is met een mal van Action gemaakt die ik dubbel uitgestanst heb. Van de voorste met het DP heb ik de flapjes omgevouwen. Niet zo heel goed te zien op de foto helaas. Van het middenstuk heb ik een pocket gemaakt voor een tag. Ze houdt wel van een wijntje dus die mocht niet ontbreken.

Op de tag heb ik de leuke stempels gebruikt van MD CS0996, bloem en blaadjes LR0456 en LR0547, fles en glas LR0504 en DP PK9144 en PB7054. Slingertje is van Action en nog wat plakparels en klaar! 

Met deze kaart doe ik mee bij:

Benieuwd wat jullie er van zeggen en doe vooral mee bij The Sketchy Challenges, hoe meer zielen hoe meer vreugde! Ik wil nog zo graag wat Paaskaarten maken maar ik vrees dat dit niet echt gaat lukken vóór de Paasdagen... ja die van volgend jaar, haha! Fijne dag verder en top snel! Groetjes Ela

dinsdag 9 april 2019

Uitslag verjaardagscandy

Hoi dames,
Druk, druk, druk! Even een snelle post omdat jullie nog een uitslag van de Candy van mij tegoed hebben!
Ik heb de namen in een random name picker gegooid op volgorde van reacties, er deden 8 mensen mee. Dat is niet zoveel maar dat maakt niet uit, ik was er ook vrij laat mee.
Vervolgens op ''pick a random name' geklikt en hier is de uitslag:

Van harte Trijntje! Stuur je me even jouw adres zodat ik het pakketje op kan sturen? Bedankt voor het meedoen allemaal en hier onder nog even de kaartjes die ik mocht ontvangen van 4 freubeldames:


Prachtige kaartjes! Dat was het even voor nu, morgen werken en dan ben ik vrijdag vrij. Hopelijk dan weer wat tijd voor bloggen en kaartjes maken, maar goed, als het mooi weer is ben ik ook buiten te vinden... Groetjes Ela


zaterdag 6 april 2019

Crafty Friends 107: Happy Birthday

Goedemorgen dames,
Tijd voor een nieuwe challenge bij Crafty Friends. Dit keer vragen we een Happy Birthday kaart.

Deze keer hebben we geen sponsor en spelen we voor de fun.
NO SPONSOR FOR THIS CHALLENGE, 
WE ARE PLAYING JUST FOR FUN.

Met deze kaart doe ik mee bij:

Doen jullie weer lekker mee? Het kan tot 19 april. 

Candy verjaardag!

Hallo dames,

Op 2 april mag ik 46 kaarsjes uitblazen!


Om dat te vieren verloot ik een kadootje.

Wat moet je doen? Heel simpel, even reageren op mijn blogpost en je doet mee voor de prijs. En ben je nog geen volger, volg me dan gelijk, gezellig maar niet verplicht hoor! Een kaartje sturen is natuurlijk héél erg leuk en mag, mail me even (elarubira@gmail.com) en je krijgt mijn adres.

Wat valt er te winnen? Onder alle deelnemers (en iedereen mag meedoen) verloot ik in ieder geval deze prijs:


Layered stamps van Marianne Design. Nog nieuw in de verpakking, ooit gekregen maar het is niet mijn ding merk ik. Ik maak er dan liever iemand anders blij mee. Er zit ook een leuk borduurmalletje bij en een knipvel van Tiny. Verder nog een kantje en chipboard embellishments.

Dus doe gezellig mee! Ik laat de Candy iets langer doorlopen, tot en met 6 april. Zondag 7 april maak ik de winnaar bekend. Een fijne dag! Groetjes Ela

vrijdag 5 april 2019

Lentekriebels

Hallo allemaal,

En dan ben je 46... Wat gaat een jaar toch snel. Kadootjes over en weer zijn we van af gestapt (behalve voor onze zoon), maar van mijn zoon krijg ik altijd een aardigheidje. Een heerlijk doosje Merci en een tijdschriftenpakket. Maar vooral het provisorisch inpakken, het rode strikje (die hij bij mijn knutselspullen vond) en het handgeschreven brief met 3 x-en erop, daar word ik nou helemaal blij van! Verder zijn we lekker wezen uit eten.

Ik ben echt een voorjaarskind, heerlijk seizoen vind ik dat. Als de vogels weer vroeg fluiten, zonnetje schijnt en alles groeit en bloeit. Een toepasselijke kaart want ik krijg dan letterlijk de lentekriebels en wil het liefst de hele dag naar buiten. Woensdag heb ik ook de potten gevuld met viooltjes, zo gezellig!


Bij Marianne Design is de uitdaging een schets deze keer en ik heb me er heel strikt aan gehouden. Super leuk. Materialen: VK9573 bird house, basic mal CR1390, DP 7054 en PK9144, kleine paaseitjes CR1399 en grote paasei COL1425.
Verder doe ik mee bij: love to craft: anything goes

Voor mijn verjaardag ontving ik ook een aantal mooie kaarten van blogsters, heel leuk en die heb ik inmiddels persoonlijk bedankt. En als klap op de vuurpijl had ik bij JoyCrafts de bloghop gewonnen en viel er op mijn verjaardag een mooie paasmal in mijn brievenbus, hoe leuk is dat?!


Morgen komt de nieuwe challenge voor Crafty Friends online, dus stay tuned! Groetjes Ela





dinsdag 2 april 2019

Envelopje

Hallo blogsters,
Op deze mooie dag, mijn verjaardag 😊, laat ik jullie een zelf gevouwen envelop zien.


Ik heb een mooi vel gebruikt van Pion en tot een speciaal envelopje gevouwen (dat had ik gevonden op internet). Vervolgens versierd met een bloem van de mal Sizzix die ik gewonnen had met de Candy van Caroline. Nou dat viel nog niet mee, filmpje gekeken hoe ik die hibiscus moest vormgeven maar na twee pogingen was het nog niet gelukt. En het zag er zo eenvoudig uit! Ik kon er maar geen bloem in zien. Dus toen maar op mijn eigen manier en nu is het meer een klaproos geworden. Maar ik vind 'm mooi!
En dit is dan de binnenkant en het kaartje wat er in zit.


Al met al dus een tijdje mee zitten stoeien maar het eindresultaat vind ik geslaagd. Wat zeggen jullie?
Met deze kaart doe ik mee bij De Egel: maak en versier een envelop. 

Ik ga nog even genieten van mijn verjaardag al doen we er niet veel aan hoor. Ben wel vrij en straks gaan we nog uit eten. Benieuwd wat de postbode nog gaat brengen, die moet nog komen. Vergeten jullie niet mee te doen met mijn Candy? Ik heb een updateje geplaatst van het prijsje. Groetjes en nog een fijne dag! Ela